Last news in Fakti

19 Март, 2019 13:49 1 351 11

Внесоха три обвинения срещу Северин Красимиров

  • северин красимиров-
  • виктория маринова

Обвинителният акт е за блудствени действия, изнасилване и умишлено убийство по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост

Внесоха три обвинения срещу Северин Красимиров - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжната прокуратура в Русе внесе три обвинения срещу 21-годишния Северин Красимиров за убийството на Виктория Маринова в началото на октомври миналата година. Информацията беше споделена на пресконференция на говорителя на главния прокурор - Румяна Арнаудова, наблюдаващите прокурори Георги Георгиев – окръжен прокурор и Кремена Колицова, директорът на ОД на МВР ст. комисар Теодор Атанасов и главният разследващ полицай Добрин Харалампиев, предаде БГНЕС.

Обвинителният акт е за блудствени действия, изнасилване и умишлено убийство по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост. По време на досъдебното производство, продължило 5 месеца, са разпитани повече от 30 свидетели и са направени над 15 експертизи. Разследването недвусмислено е показало, че става дума за чист криминален случай, със сексуален мотив за извършване на престъплението, който няма нищо общо с професионалната реализация на Виктория Маринова. Според психиатричната експертиза, Северин има лека степен на умствено изоставане, но не и психично разстройство. Това означава, че разбира постъпките си и може да носи наказателна отговорност.

По делото няма други обвиняеми лица освен Северин Красимиров. За убийството на Виктория Маринова, той може да получи най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна. Очаква се разпоредителното заседание по делото да бъде насрочено в рамките на един месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аннесики

    16 0 Отговор
    В Америка щяха да бъдат 5-6 най вероятно!!!
    Бягство, Укриване,................. Нещастници.
  • 2 на дрътия смок деда му

    6 0 Отговор
    в затвора ще си намери свестен съпруг и ще заживее щастливо докато смъртта ги раздели или му се разшляка халката
  • 3 753

    10 0 Отговор
    Смъртна присъда е справедливото наказание, а и спасение за този боклук ! ! !

    Коментиран от #6

  • 4 GTi

    5 0 Отговор
    Дайте някой лев в пандиза , дали на пандизчии , дали на пазачи да може мангустито да се самообеси ... Така е справедливо
  • 5 GTi

    5 0 Отговор
    Дайте някой лев в пандиза , дали на пандизчии , дали на пазачи да може мангустито да се самообеси ... Така е справедливо
  • 6 До живот да се мъчи по добре

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "753":

    Не, нека лежи до живот без право на замяна, да го шибат цял живот, даже ако съм на мъжа на журналистката ще платя в панделата всеки ден да го изнасилват и бият:-)

    Коментиран от #11

  • 7 Държавата Бълхария

    5 0 Отговор
    Лошото е че тия миндили от прокуратурата и съда както е тъпия закон които пък другите боклуцинот парламента измислиха, ще се признае за виновен, ще му съкратят присъдатат с 1/3 , демек ще го осъдят на 20години, ще бачка вътре и за добро поведение ще излезе след 10-13 години и пак ще насилва и убива, дано само като излезе да насили и убие някоя роднина на някой съдия , прокурор или политик:-)
  • 8 Bulba

    1 0 Отговор
    А , ма тоя още ли диша
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Помнящ

    1 0 Отговор
    Ако беше по времето на "лошия" Т.Живков , този циганин отдавна щяха да го пъплят червеите .
  • 11 Именно

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "До живот да се мъчи по добре":

    Именно!
    И без това им казват 'съпружески визитации'