Last news in Fakti

29 Март, 2019 13:22 9 331 10

В Русе задържаха 34-годишен, държал под ключ жената и детето си

  • русе-
  • насилие-
  • домашно насилие

Мъжът е арестуван за 24 часа

В Русе задържаха 34-годишен, държал под ключ жената и детето си - 1
Снимка: БГНЕС

34-годишен мъж е бил задържан от полицията в Русе след сигнал, че в продължение на няколко дни държи насила в дома си жена и дете. Информацията беше споделена от МВР.

Били са предприети незабавни действия от екипите на полицията и на посочения адрес в централната част на града мъжът е бил арестуван. В хода на първоначалните действия било изяснено, че въпросният 34-годишен русенец противозаконно е лишил от свобода 30-годишна жена и 2-годишното им дете, като ги е държал насила в жилището повече от три дни.

За случая е уведомен дежурен прокурор. Започнало е разследване в хода на образувано досъдебно производство. Проведени са необходимите незабавни действия от страна на полицията, в жилището е извършен оглед и претърсване, а мъжът е задържан за срок до 24 часа в МВР.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ани

    24 2 Отговор
    Извретеняк.....
  • 2 Боклук

    6 2 Отговор
    Изкълченяк
  • 3 Бен тен

    13 2 Отговор
    Върляк да заключи някой по голям и по здрав от него де. Тарикат голям
  • 4 Минз

    7 2 Отговор
    Този човек не заслужава милост .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Глупости

    7 8 Отговор
    Днес,жените,тези "крехки","невинни","безобидни",крехки","нежни"половинки,под прикритието на последния писък срещу домашно насилие,издевателстват над мъжете със всякакви знайни и незнайни методи.Като почнете с дребни и невинни капки от месечния цикъл в кафето за постигане на велика и безпрекословно любов и всеотдайност,минем през хиляди тайни и явни интриги щедро споделени от 3586епизоди от безконечните турски,индийски и т.н.сериали.Да добавим и съветите на цялата дружба рода от баби,мами,лели в името на спасението на горкото детенце,да се въртят политики,приказки,притеснения и ежедневието и нерви и мор ,срещу тоя идиот,зетя да се вкара в пътя.Пътя. наблаговерната и цялата и рода до последната все още жива леля и баба.През цялото това време на тоя психопат и свиня и идиот,зетя не му остава друго освен да рине пари и да затрупва в обратен ред цялото това женско домочадие с единствената надеждица да се омилостиви любимата .Все пак е по добре да остане жив,откоюкото да се бори да е прав или да излезе на глава с цялата тая пасмина,дего му виси на врата.Какво ли сънува този мъж според вас?Аз да съм на негово място,не да я държа три дни заключена,ами направо от ттерасата ще я изхвърля и без прочие.Трябва нов закон.Закон за защита на МЪЖА от насилието на жените
    .

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 На мама убавеца

    2 0 Отговор
    Мамино синче убаво, как хубаво ги съчиняваш. Майка ти не те ли закриля достатъчно , че и закон търсиш.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.