Last news in Fakti

24 Април, 2012 19:47 1 115 5

Пращат убиеца от Катуница на психиатър

  • пловдивски апелативен съд-
  • симеон йосифов-
  • психиатър-
  • експертизи-
  • катуница
Пращат убиеца от Катуница  на психиатър - 1
Снимка Дарик

Симеон Йосифов, обвинен за убийството на 19-годишния Ангел в Катуница, ще бъде прегледан от психиатър. Апелативният съд в Пловдив прие искането на защитата и назначи две психиатрични експертизи на 55- годишния ром от Столипиново.
Той обжалва пред Апелативния съд присъдата си от 17 г. затвор за убийството, станало на 23 септември 2011 година.
Първоначалната версия на Йосифов  веднага след убийството бе, че е помислил, че е прегазил куче. Сега той твърди, че не помни да е удрял с буса си нещо или някого.
Първата експертиза трябва да определи доколко шофьорът - убиец е бил психически адекватен и преценяващ постъпките си, прегазвайки Ангел. Тя е по искане на защитата.
Втората експертиза е по настояване на прокуратурата. Тя  ще бъде едновременно техническа и медицинска, за да се изясни безспорно дали убийството е било извършено по особено мъчителен начин.
Експертизите ще бъдат представени на 22 май, когато Пловдивският Апелативен съд ще се произнесе с решение.
На 1 март Пловдивският окръжен съд осъди Симеон Йосифов бе осъден на 17 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абвг.

    0 1 Отговор
    Остава съдията да уточни породата на кучето
  • 2 Големото

    1 0 Отговор
    Тоя най-добре при мен да го пратят за експертиза. След нея нищо няма да помни. Само ще му се ще да не се е раждал.
  • 3 The Bear

    0 0 Отговор
    Всички такива - теглят България към дъното със страшна скорост! Лежат ни на гърба във всяко отношение! За благодарност станаха нагли и започнаха да ни избиват!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 The Bear

    0 0 Отговор
    Уважаеми съграждани, ще дам предложението си издалеко и издълбоко, тъй като директните ми разбирания изчесват от екран малко след като съм ги споделил. Относно тази по-тъмна част от популацията в нашата административна територия, считам, че единстеното им смислено и полезно за обществото развитие е в посоката на хигиенният бранш, а по-точно в превъплъщаване в почистващите и перилните препарати .... Надявам се споделяте стремежа ми към чистота и хигиена - това ще пази организмите ни здрави и по-богати ...