Last news in Fakti

11 Април, 2019 16:50 3 257 10

Синът на Боевски мълчи в съда, оставиха го зад решетките

  • пол боевски-
  • гълъбин боевски

Пол Боевски беше задържан с наркотици миналата седмица

Синът на Боевски мълчи в съда, оставиха го зад решетките - 1

Софийският апелативен съд остави в ареста сина на бившия щангист Гълъбин Боевски – Пол, предаде bTV.

Боевски-младши беше задържан миналата седмица, след като в кола, управлявана от него, бяха открити наркотици. Според прокуратурата дрогата не е била за лична употреба, а за разпространение.

Пол Боевски не пожела да отговоря на журналистически въпроси. В залата дойде и сестра му Сара, но също запази мълчание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гОШЕТО

    21 0 Отговор
    Добре ги е възпитал , браво на бащата , не си е губил времето .

    Коментиран от #5

  • 2 Касандра

    18 1 Отговор
    А бе тия цигани ли са синът му ПОЛ дъщеря му Сара хахаха
  • 3 Будалата

    7 1 Отговор
    Мълчанието е злато.
  • 4 бело гълъбче

    19 1 Отговор
    Е кво да каже от къде ги взима ли ? Ако бяха оставили бащицата му в Бразилия да изгние сега едва ли, щеше да тръгне по тоя път, но безнаказаността или измъкването от наказание до такива неща водят !
  • 5 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "гОШЕТО":

    Добре на възпитани нали😂😂😂😂от щанги нема да прокопсат ама от носене на дрога щееее😂😂 гълъбин създаде нова дисциплина в щангите изхвърляне и изтласкване на кока😂😂😂😂😂
  • 6 El Torro

    9 0 Отговор
    Прилича на семеен бизнес... Когато го хвана Гълъбин, разправяше, че дрогата в куфара му не е негова и не знаел как е попаднала там.
  • 7 За там е

    8 0 Отговор
    За затворническа булка сред ергени с доживотна е идеален.
  • 8 Драйвър

    6 0 Отговор
    Какво да каже,сигурно са го обърнали на семеен бизнес,баща му ги внася от латинска Америка,а синът ги разпродава из София,какво да каже,че шитка дрога за баща си ли?Сигурно сестра му е дошла на изслушването да вземе списака с клиентите за да продължи семейния бизнес!п.п. Като си Българин,а кръщаваш децата с имена на кучета-така става!
  • 9 Ганчо Жоржев

    5 0 Отговор
    Семейство Наркотрафикантови. Дрогата беше в багажа на дъщерята Сара, когато заловиха Боевски, който, макар и много хитър, се оказа недостатъчно. Освободиха го, предполагам, че платиха с държавни пари, но това е бизнес, от който не е лесно да се откажеш, особено пък ако имаш връзки. Шампионът ни се прибра ни лук ял, ни лук мирисал и се спотаи, докато не се оказа, че има достоен наследник. Играем си на правосъдие, на закони, удряме се в гърдите колко сме честни и почтени, как всичките ни престъпления са дело на циганите. И сами не си вярваме, но при всяка възможност ревем, заканваме се, правим се на ощипани моми, някакви малоумни хора, наричани ВИП-персони безобразничат, а ние ги насърчаваме! Нещастен народ!
  • 10 емо73канар

    2 0 Отговор
    Баща му ги внася, а той ги разпространява. Идилия.