Last news in Fakti

16 Април, 2019 11:49 4 308 2

Откриха труп на затворник край Смолян

  • турян-
  • смолян-
  • труп

Бил нахапан до смърт от диви животни

Откриха труп на затворник край Смолян - 1

Трупът, открит край пътя от Смолян за село Турян, е с повредено лице, вероятно от диви животни. Мъжът бе открит от гъбари в полуразложено състояние. Заради състоянието му лицево разпознаване не може да се направи.

При огледа на мястото, където е намерено тялото, не са открити документи. В момента се извършва аутопсия. Разследващите ще пристъпят към дактилоскопна експертиза на папиларните следи от пръстовите отпечатъци, които са уникални за всеки човек, за да се установи категорично самоличността му.

Ако е невъзможно да се направи дактилоскопна експертиза, поради процеса на разлагане на трупа, ще се пристъпи към ДНК експертиза, но засега това е само алтернатива.

Една от версиите, по които работят разследващите за смъртта на мъжа, чието тяло бе намерено полуразложено вчера край Турян, е че е на бивш затворник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    11 4 Отговор
    Това са на Бойко каракачанките . Кучетата приличат на стопаните си . Той оглозгва народа а кучетата му останките .
  • 2 КАЛДЪРМЪША

    13 0 Отговор
    ЗАГЛАВИЕТО ЗАТВОРНИК СЛЕД ТОВА БИВШ ЗАТВОРНИК ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ КАНДИДАТ ЗАТВОРНИК