Last news in Fakti

27 Април, 2012 18:47 2 473 0

Задържаха Русинов за убийството на Яна

  • задържаха-
  • николай русинов-
  • убийство-
  • яна

 Николай Русинов е задържан и са му повдигнати обвинения за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в София. Това потвърдиха за Факти.бг от МВР.

Арестът е по прокурорско разпореждане, въз основа на резултите от извършената експертиза, която е пристигнала от Австрия.

Белезниците са щракнали на ръцете на Русинов в късния следобед. Той  е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение по повод убийството.

Трупът на Яна Кръстева бе намерен от случайни минувачи на 10 юли 2011 година в Борисовата градина. Тя била видяно за последно с приятели в петък да слуша от парка концерта на „Джудас”. Експертиза доказа, че момичето е било убито между 00,00 часа и 04,00 часа  на 8 срещу 9 юли.

Яна е била удушена, показа аутопсията. От съдебномедицинската експертиза става ясно, че тя е правила секс преди смъртта си. Заподозрени за убийството бяха задържаният Пламен Трифонов, който по-късно бе освободен. Единственото доказателство, което бе обявено за него е намерените три косъма от Яна по дрехите му. Първоначално пък Николай Русинов бе обявен за свидетел и общодържавно издирване. След намирането му той заяви, че е бил на заведение същата нощ с Яна, след което са правили секс, но той си е тръгнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА