29 Април, 2012 13:05 2 191 3

Англичанин блудства с 2 момчета

  • англичанин-
  • блудства-
  • момчета-
  • родители-
  • стамболово

Родителите им били съгласни

63-годишен британски гражданин е блудствал с две момчета, съобщиха от МВР. Децата са от Стамболово.
Той е задържан за 24 часа тази сутрин в дома си с едно от децата.
Установено е, че със знанието на родителите, е използвал две братчета на 10 и 11 години за блудствени действия като родителите получавали определени парични суми – за храна, ток и др.

Мъжът е изтърпявал присъда във Великобритания за сексуална агресия към деца и живее от две години в страната. Той е лежал три години в затвор в Англия, след което се преселил в България.

След като закупил жилище в старопрестолния град и имот в с. Стамболово, британецът постепенно създал контакти с местното население. Запознал се и с двете братчета – на 10 и 11 години, за които има данни, че са станали жертва на блудствени действия. Постепенно мъжът се сприятелил с момчетата и те започнали често да му гостуват през почивните и празничните дни.   Той пък се отплащал с подаръци, купувал храна на децата и плащал сметките на безработните им родители. По предварителна информация дори купил къща на семейството в друго село.
При проведени действия по разследването от жилището на британския гражданин са конфискувани компютърни конфигурации и други вещи и предмети, имащи отношение към престъпните му действия.

От  службите в чужбина се очакват повече сведения за неговото криминално и съдебно минало в Англия.
Уведомени са всички компетентни органи, които работят с невръстни деца – социални служби, инспектори в детска педагогическа стая, Регионалният инспекторат по образование във Велико Търново, тъй като малолетните са ученици.
Иззети са веществени доказателства, разследването продължава. Материалите ще бъдат докладвани във великотърновската районна прокуратура. Британският гражданин е задържан с полицейска мярка за 24 часа, като ще се работи за взимане на мярка за неотклонение от 72 часа и впоследствие – постоянна мярка за неотклонение.
Спрямо родителите на децата – тепърва ще стане ясно какви мерки ще се взимат по отношение на тях, тъй като случващото се е било с тяхно знание и тяхно съгласие.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 родна реч....

    0 0 Отговор
    А-н-гличанин е правилното вярно граматическо изписване,
    моме Калино........
  • 2 контейнер за смет

    1 0 Отговор
    Като съвестен обитател на тази земя тук,искам да подскажа
    нещо на любимите на всички ни следствие и прокуратура-
    ХАЙДЕ,САМОСЕЗИРАЙТЕ СЕ,ОРГАНИ,и установете с чие точно
    съгласие и подпис най-вече е разрешено пребиваването и
    живеенето тук на човек,ОСЪЖДАН в родината си
    за криминално блудствено престъпление!
    Малко ли са ни нашите родни педофили,та приемаме
    безпроблемно и НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ на т.н.цивилизована
    Европа??!!
  • 3 Гостенка

    0 0 Отговор
    А сега какви са фактите, Факти? Децата на 10 и 11 год. ли са, или на 11 и 12 год. ? Поне бъдете точни!
    Апропо, отвратителна е цялата история.