Last news in Fakti

2 Май, 2012 19:47 1 218 2

Британецът педофил си призна, че е блудствал с двете братчета

  • британец-
  • англичанин
Британецът педофил си призна, че е блудствал с двете братчета - 1
Снимка: БНР

На закрито съдебно заседание във Велико Търново 63-годишният британски гражданин Пол Ренаф е признал, че е блудствал с двете братчета на 11 и 12 години. По време на заседанието Ренас съобщил, че това е ставало без насилие и със съгласието на родителите на момчетата, предаде БНР.

Според полицията той е лежал в затвор във Великобритания за сексуално посегателство над деца, но в съдебната зала днес неговият служебен адвокат Станчо Лазаров е пледирал "пускане под домашен арест", защото клиентът му е болен и е с чисто съдебно минало:

Нямаме данни от Великобритания. Той е постоянно пребиваващ в България и нашите органи са издали такова свидетелство. Той е признал за извършеното още от първия момент, от който аз работя с него. Не е брутален случаят, няма никакво насилие, никакви заплахи.

По искане на прокуратурата Великотърновският районен съд е наложил на чужденеца постоянна мярка задържане под стража с мотива, че той може да се укрие и да извърши друго престъпление. Ако англичанинът обжалва постоянния си арест, делото ще се гледа в Окръжния съд във Велико Търново на 7-и май.

С решение на отдела за закрила на детето двете братчета, жертви на британския педофил и тяхната 6-годишна сестричка, са настанени за постоянно в социален дом във Велико Търново. С трите деца работи психолог, а срещите им с техните родители, които са определени като рискови, ще се осъществяват само под наблюдението на служител от дома. Предстои момчетата да бъдат записани в пети клас във великотърновско училище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    tozi triabva da bade ostaven na horata dago nakajat s kamani.
  • 2 педехраст

    2 0 Отговор
    станчо много си гладен бе....да даде господ аз да те защитавам като потърпевщ от педофили