Last news in Fakti

7 Май, 2019 18:20 2 138 1

Постоянен арест за трафиканта на мигранти от Горна Оряховица

  • мигранти-
  • бежанци-
  • ангел велев-
  • горна оряховица

47-годишният Ангел Велев отрича вината си

Постоянен арест за трафиканта на мигранти от Горна Оряховица - 1
Колата на каналджията, снимка: БГНЕС

Районният съд в Горна Оряховица остави за постоянно в ареста единствения заподозрян за трафик на мигранти, който бе задържан в края на миналата седмица в Горна Оряховица.

47-годишният Ангел Велев не призна вината си пред магистратите. Той и още двама мъже бяха задържани край село Янтра в петък за транспортирането на 26 млади мъже от Афганистан през страната, сред които и деца на 11 години.

Мигрантите предстои да бъдат екстрадирани. Велев заяви, че ще обжалва постановлението на съда, а следващото заседание е на 13 май във великотърновския Окръжен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner Sofia SkinHead 14 88

    1 0 Отговор
    Защото са войници. Добре подготвени и фанатизирани. Млади, за да издържта по-дълго. Афганистанците са подготвени за суров климат, нищо, че държавата им е южна - голите планини по афганистан са на височина 4000-5000 метра и нагоре, а там температурите са като в Германия, даже Швеция. Затова и в България не ги установяват, а отиват по севрна европа - за там им е наредено да почнат джихада. За България се "интегрират" араби, същите фанатици, към които ще се присъединят хиляди цигани. От 2 милиона й половина цигани в България тъй като са слаба работа ще има не много, но достатъчно които ще срещу нас разбира се, а не срещу турци и араби като почне войната. Ще има поне 50-100 хиляди цигани. Оръжията им са по махалите, това и бабите май го знаят. А вие сега продължавайте да си купувате дюнери, та да сте сигурни, че арабите ще имат пари докато почне войната, пък вие да сте им и роби по мирно време. И китайско не забравяйте, да имат пари за гориво жълтурите на джиповете си за по 100-200 хиляди лева. Прост и глупав народ - слаба държава!