18 Май, 2019 11:55 3 319 21

Откриха оръжие, с което може да е извършено едно от убийствата в Костенец

  • стоян зайков-
  • костенец

Това съобщи главният секретар на МВР

Откриха оръжие, с което може да е извършено едно от убийствата в Костенец - 1

Издирвателните действия продължиха цяла нощ, продължават и в момента. В един от периметрите, разделени след анализ, тази сутрин открихме оръжие, отговарящо по вид и калибър, което ще се установява от експертизите. Това каза на брифинг главният секретар на МВР гл. ком. Ивайло Иванов.

В момента се извършва оглед на място, предстои и още по-щателно претърсване на района. Всички получени до момента сигнали са проверени, продължаваме полицейските действия, съсредоточен е достатъчно ресурс за това.

Той уточни, че няма данни издирваният да е напускал страната.

Изготвеният профил сочи, че той е способен да оцелява сам и без помагачи, няма информация да е направил връзка с роднини, те са под контрол. Продължават претърсванията и смятаме, че мъжът е в района. Нашата цел е освен да гарантираме сигурността на гражданите, да стигнем и до издирвания.

Работата не е спирала, термокамерите са включени от самото начало на операцията, използваме при необходимост хеликоптер за проверка на определени райони. Главният секретар заяви, че ситуацията по никакъв начин не е подценена.

"Действа се постоянно, на място от самото начало е изграден щаб, имаме много следи и насока и ще продължим, докато свършим работата си докрай".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    ПСИХОПАТ
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 3 Отговор
    АКО ГО ТЬРСЕШЕ МАФИЯТА СЕГА ДА Е БИЛ УБИТ ИХВЬРЛЕН В ПЕЩЕРА НАД БОТЕВ ГРАД
  • 3 Будалата

    29 0 Отговор
    Полиция има само да констатира. Винаги върви след събитията. Да припомня двама избягаха през централния вход на Централен у София. Преди тях двама отново там. Кой намериха гръмнат кой още го търсят. Та Родната Полиция ни пази.
  • 4 ясно

    29 2 Отговор
    Разбиват на хората собствеността без те да присъстват и стрелят по кучетата им?!това е резултата от "полицейската операция"

    Коментиран от #21

  • 5 Будалата

    26 2 Отговор
    А по принцип гласуваха за ГРОБ защото разчитане на намаляване на престъпността. Да припомня Тиквата бе Генерал, Главен секретар на МВР. Цецо Апартамента бе вътрешен Министър. Та нищо хубаво не се чака от ГРОБ от тук нататък. Накрадоха се от Евро фондове и магистрали за хората не им пука.
  • 6 Пижо

    6 0 Отговор
    Може и да е, ама може и да не е. Ще се разбере след време!
  • 7 Давид

    12 9 Отговор
    А 87 убийци помилвани от Георги Първанов за тях какво ще ни кажете . Или вие преследвате само килъри , които не работят за вас .
  • 8 РОСЕН АНГЕЛОВ

    16 0 Отговор
    НЯМА КВО ДА ГО ГОВОРИМ... СЛУЧАЯТ "НОВИ ИСКЪР" НА НОВ ГЛАС
  • 9 сск

    12 0 Отговор
    Пушката обаче може и да е на некой браконер. Има такава практика навсекъде.Човеко е важен, пушка в гората всеки мое да намери.

    Коментиран от #12

  • 10 РК-ПК

    11 0 Отговор
    Без да съм,ни най-малко вещ в таа област,”героя”е издухал веднага към гръцко,щом е иманяр и перфектно познава чукарите в района,а наще СПЕЦ ЧАСТИ,така наречени,9дни нема и следа,не дай Боже да стане нещо по така,и за тях данъци плащаме,ма както вс в държавицата ни,такива са ни и стожарите на обществения ред,спокойствие и сигурност.И утре или в други ден,като им писне от събора в Костенец,ше има версия,”Тялото на заподозрения беше намерено в дива местност в околията,след като се самоубил,трупа е бил обезобразен от диви хищни животни”-или нещо от сорта,да не им давам жокер,и вс приключва...
  • 11 ЕДИН БЪЛГАРИН

    11 0 Отговор
    Акъла не ми го побира! Този дето вдигна всички сили на държавата дали е БАТМАН или СУПЕРМЕН, та девети ден всява паника и ужас в хората, или нещо не е така, както изглежда и както ни го представят. Има нещо гнило, ама не е в Дания!
  • 12 А,де ...

    15 0 Отговор

    До коментар #9 от "сск":

    Намериха дърво, на което се предполага, че може би се е подпирал Зайков преди една седмица . :-)
  • 13 Наблюдател

    6 0 Отговор
    Е ако беше, някой като северин с предварителна заявка, вече да бяха го открили. Да, да ама , ще го намерите на куково лято. Колкото разкрихте другите хиляди убийци. 🤔Толкова и този.. 9 ден, човека, вече да е с брада и мустаци. 😀
  • 14 град козлодуй

    3 0 Отговор
    ДА НЕ СТАНЕ СТУДЕНО ДОСИЕ
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гост

    0 5 Отговор
    Като сте толкова специалисти и разбирачи, всички които коментирате, отидете и го намерете преди да ви намери той. Само хейтъри в тая държава!
  • 17 Зайко Байко многознайко

    2 0 Отговор
    Ами толкова си могат ченгетата издъниха и изпотрошиха на хората имотите и за да се оправдават , тоя секретар с визия на послушен ученик всеки ден ни дава справка за неуспехите на родната полиция. Както и оперетния си началник от ГЕПИ ( герб ) , като сложи шапката става придатък на шапката си.

    Коментиран от #18

  • 18 гошо

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Зайко Байко многознайко":

    Щом можеш повече, отиди и го намери. Може да станеш и политик след това.

    Коментиран от #20

  • 19 Бъгс Бъни

    1 0 Отговор
    Този Зайков, ако с този ентусиазъм реши да мине и през парламента и щаб квартирата на ГЕРБ, лично ще го намеря и ще му стисна ръката.
  • 20 Като зема едно дръво

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "гошо":

    Хей, Гошо Тъпото с прякор Талибана... я кажи сега, негова работа ли е да го търси или е работа на тези, на които плащаш заплатата с данъците си, мишко такава, недъгава и грозна!
  • 21 vasik atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ясно":

    абсолютно вярно ходят с маски и шлемове да плашат хората
    и защо да не би чане да е тежковъоражен
    на война ли отиват