Last news in Fakti

5 Май, 2012 16:38 1 994 1

18 задържани в Испания за детска порнография

  • испания-
  • детска порнография

Осемнадесет души са задържани, а на други 17 е повдигнато обвинение за притежание и разпространение по интернет на записи с детска порнография. Някои от видеоматериалите съдържат сцени на сексуално посегателство над четири годишни деца, съобщи испанската полиция.

След разследване, продължило няколко месеца, испанската полиция извърши 32 обиска и задържа 18 лица за разпространение на картини на детска порнография по интернет, се посочва в полицейското комюнике, цитирано от БГНЕС. Други 17 са подведени под отговорност за проституция и склоняване на малолетни към проституция.

Испанската полиция е използвала в разследването специален софтуер, доставен от Европол. Конфискуваните материали се анализират, за да се идентифицират децата жертви и възрастните злоупотребили с тях, както и за да се установи дали някои от насилниците от материалите са сред задържаните, се уточнява в комюникето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ispancite i maikasi shte prodadat za pari.po lamtiashta za pari nacia niama.