22 Май, 2019 12:29 13 845 17

Наркотици изплуваха сред версиите за убийствата в Костенец

  • костенец-
  • стоян зайков-
  • чане

Застреляната Милена Шишкова от няколко години е влязла в схемата на наркопласьорите

Наркотици изплуваха сред версиите за убийствата в Костенец - 1

Наркотици са една от работните версии за двете убийства в Костенец, макар все още да не е потвърдена от разследването.

Застреляната фризьорка Милена Шишкова от няколко години е влязла в схемата на наркопласьорите и е предлагала кокаин и хероин, твърдят запознати с местния ъндърграунд. Самата тя признавала само, че пуши "весели цигари".

За връзката на Милена с наркодилъри сподели пред TrafficNews и Валентин Петров, ден преди да бъде намерен убит. Хората в Костенец пък виждат в нарковерсията обяснение за рязкото замогване на братовчеда и бившата жена на заподозрения за двойно убийство Стоян Зайков-Чане. Валентин наскоро си купил скъп автомобил и апартамент в София. Милена пък бързо построила своята къща, в която живеела след раздялата със Стоян. Макар самият Чане и техният син Стивън да помагали за строителството, парите за вдигането на солидния дом осигурявала Милена.

Направената експертиза след смъртта на фризьорката обаче била категорична, че тя не е взимала наркотици.

"Тя и Валентин продаваха, но не употребяваха", твърдят и местните хора в Костенец. Засега не е ясно и по какъв начин следата към дрогата може да е свързана с двойното убийство.

Местните зевзеци пък вече прекръстиха Костенец в КостенЧане заради неоткриваемия бивш затворник, който е основен заподозрян и за двете убийства.

Безуспешното му издирване е на път да помрачи абитуриентските балове в града, както и предстоящите избори, защото хората избягват да напускат домовете си заради страха от Чане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    28 1 Отговор
    Ами да, нали трябва да се оправдаят десетките хиляди за мащабната операция /за сплашване на народа/ .... тоя ще го изкарат бос на босовете, а брендовци изчезнаха с милионите
  • 2 Споко!!

    32 1 Отговор
    Скоро ще подхвърлят нямой труп и ще кажат, че се е самоубил!
  • 3 545

    23 0 Отговор
    Офф! Значи затова се изсипаха 2000 човека там! Явно търсят останалата дрога да я 'конфискуват', разбираш ли.
    Знаех си, че за един - двама убити няма кой да се занимава!
  • 4 Миии

    28 2 Отговор
    Ако наистина са наркопласьори Чане трябва да бъде обявен за герой и награден щот върши работата на полицията.
  • 5 Мими

    12 4 Отговор
    Големи глупости!Наркопласьори,вие съвсем открито ни се подигравате!
  • 6 МВР

    16 0 Отговор
    Нескопосани сме и ще ви излъжем нещо
  • 7 Бай курти

    15 0 Отговор
    Абе какъв наркопласьор е тоя селски бек то ушевите верно ни взеха за идиоти за да оправдаят собственото си малоумие. Тия некадърници заслужават верно някой терорист да ги зачеше и ще видите как ще се изпотрепят да се крият като съсели. Много ми е интересно оня смешник младен маринов да срещне чане очи в очи да го видя тогава колко е ербап тази мижитурка.
  • 8 Доби

    6 1 Отговор
    Защо копирате глупостите на фалшивите сайтове,пишете от първо лице истински неща,познавахте ли Милена та така се гаврите със нелепата и смърт,как не Ви е срам да се подигрявете със трудолюбието и честноста на една вече мъртва жена?!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Чичо

    7 0 Отговор
    В нормална държава, полицаите с тяхните 'работни версии' щяха да са вече безработни. След като в предната 'гонка' изгърмяха вариантите с 'Рамбо, френския легион и супер стрелеца' , наред е 'колумбийската връзка'. :-)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Тигъра

    1 0 Отговор
    Сега мислят лъжата да народът, не да го открият
  • 13 Наблюдател

    2 0 Отговор
    То и от морето изплуваха, саковете с наркотици, и ето почнаха да падат глави. Интересно че никой повече не говори за саковете. И какво се е объркало, че наркотика излува от морето🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
  • 14 Гост

    2 1 Отговор
    Наште шкенбелии полицаи са гола вода,един айдук не моа фана
  • 15 Даяна

    1 0 Отговор
    Абе вие лудили сте ме МВР?
    Поредната ви глупост и лъжа за Милена, вземете го намерете този мангал вместо да си измисляте лъжи за нея!
    Месец ще стане а не можете да го намерите "МВР" АМА НЯКОЙ ДРУГ ПЪТ!
  • 16 Българин.

    0 1 Отговор
    Тази женица ето така за нищо няма да я гръмнат.найстина има нещо гнило в цялата тази герлотия. То и бившата ми съпруга е фризьорка. 🤔 И салон за красота си има, ама с честентният си труд такъв палат си няма😁🤔. За Чане знаем че се е занимавал с кражби и дрога на дребно, а и 🤔коя нормална жена се врича с бандюга доказан. А и наркотици найстина са намери и в хода на разследването. Тихо и не пречете на разследването.
  • 17 ангел

    0 0 Отговор
    не костенЧАНЕ а васалиЧАНЕ