Last news in Fakti

8 Май, 2012 20:34 3 859 5

Интерпол подгони Таки

  • таки-
  • интерпол-
  • христофорос аманатидис

Интерпол обяви за издирване в цял свят Христофорос Аманатидис - Таки, който е обвинен за лидер на организирана престъпна група за наркоразпространение у нас. Снимка и кратко описание на Таки са поместени в секцията с издирвани лица в списъка на службата.

Още през 2008 година България издаде европейска заповед за арест срещу Таки, а в началото на юни 2009 г. прокуратурата му повдигна задочни обвинения, че заедно с Христо Вартерян с прякор Ицо Исуса, е създал и ръководил организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Според различни непотвърдени до момента информации, Таки е в Бразилия или в ЮАР, допълва БНР. Появиха се информации, че той е засичан в Гърция и у нас.

В съобщението на Интерпол е записано, че Таки се издирва в България за престъпления, свързани с разпространението на дрога.

Аманатидис е сочен за една от знаковите фигури на подземния свят, името му се свързва и със силовите групировки. Висок е 175 см с кафяви очи. Роден е на 21.10.1975 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    0 0 Отговор
  • 2 кик

    0 0 Отговор
    яя деваааааа нима този човек е престъпникккк
    ми ако е като портиер в хотел на морето или лови риба на малка лодка
  • 3 Калоян Велинов

    0 0 Отговор
    По описание е почти като мен!АРЕ СЕГА ДЖАПАНКИТЕ В САКА.......И КЪМ ЮАР.....
  • 4 Таки

    0 0 Отговор
    Вчера пих кафе с Бойко, после Цецо ме съпроводи до Гърция, па нека си ме търсят...
  • 5 Маргините

    0 0 Отговор
    Цял живот бачкаме честно и почтено, нормално е да ни оправдаят по всички обвинения, благодарим на Българите, че гласуваха за, който трябва, та да се размърдат нещата!