30 Май, 2019 14:15 3 717 7

Зловеща находка край Петрич! Череп, крак и чужда валута

  • череп-
  • петрич

В района няма безследно изчезнал, или издирван човек

Части от човешко тяло е открил случаен минувач в дере високо в планина Беласица вчера, съобщава struma.com. На около 50 метра от горски път в дерето мъжът забелязал човешки череп, част от крак, обут в панталон, яке, в което са намерени турски лири и евро.

Находката шокирала А. А., видял части от човешко тяло, който незабавно извикал полиция. Пристигналите на място ченгета взели намерените части от човешки скелет за експертиза. Самоличността не е установена.

В района няма безследно изчезнал, или издирван човек, което води към презумпцията, че вероятно става въпрос за труп на бежанец. Наличието на турски лири не изключва вероятността да е турчин. Предстоят експертизи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шелок Холмс

    6 10 Отговор
    Череп, крак, пари на едно место! Много странно, къде са ръцете и другия крак? Изкл. възможниста конфликт Черепа с единия крак да са водили спор за парите с др. крак и двете ръце защото парите са на лице!

    Коментиран от #4

  • 2 реално погледнато

    5 2 Отговор
    Като гледам курса на турската лира,този освен да е будала-бежанец от тези на Ердоган,дето ги разселва из Европа,няма какъв друг да е.Обяснили са му колко велика е и Турция,и турската лира,напъхали му в джоба турската целулоза и са го пратили на север,да защитава турските интереси.Ама и малко ойро,щот там,където отива трева не пасат.
  • 3 Вл.Цепеш

    4 1 Отговор
    Намерил кладенчова вода в домуз дере, обаче събудил собственика в тръстиката и забравил да се извини завалла .
  • 4 Бенц

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шелок Холмс":

    Много странно, то в планината не ходят само хора. Там живеят мечки, вълци, лисици, подивели кучета..и все месоядни....и т.н.т така че няма нищо странно...
  • 5 Наострядамос

    2 1 Отговор
    Помните ли случая с Румен-Декстъра? Издирваха го в продължение на година. Същият ден, когато е изчезнал е прегазен от влак мъж с неустановена самоличност на гара Костенец. Никой разследващ орган не бе направил връзка между двата случая, при това медийно отразени.
  • 6 Сюлейманов

    4 2 Отговор
    Е,по голяма тъпотия не съм чувал;щом има турски лири ,значи е турчин; мухахаха
  • 7 Браво най-накрая

    1 1 Отговор
    Това е на Хасан трола където постоянно коментира в факти тръгнал към Турция ама го изяли чакалите