3 Юни, 2019 14:50 2 961 4

Хванаха мъж с 3,34 промила в Луковит

  • дрегер-
  • луковит

Той е задържан за срок от 24 часа

Хванаха мъж с 3,34 промила в Луковит - 1
Снимката е илюстративна

Полицаи са задържали в Луковит мъж, шофирал с 3,34 промила алкохол, съобщават от областната дирекция на МВР в Ловеч.

Това станало, след като служителите на реда спрели за проверка лек автомобил "БМВ" без регистрационни табели, управляван от 25-годишния жител на Луковит.

Той е задържан за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

От полицията информират и за задържан 52-годишен шофьор от ловешкото село Абланица, който тази нощ управлявал лек автомобил по пътя от Ловеч за Троян с 3,2 промила алкохол в издишания въздух. Предизвикал е и лек пътен инцидент с материални щети по собствения му автомобил.

През почивните дни са установени още двама шофьори, които са се движили по пътищата след употреба на алкохол и наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ивайло

    1 0 Отговор
    Не 24 часа, съд по бързата процедура и да търка наровете!!! И книжката доживот!!! Това си е чист убиец!!! Друго решение с пияните и дрогирани зад волана няма!!! Само Крумови закони, за да се стреснат!!!
  • 4 motorhedbg

    0 0 Отговор
    Мрътав ром!