Last news in Fakti

12 Юни, 2019 15:05 12 174 15

Кола влачи жена в "Студентски град"

  • кола-
  • жена-
  • студентски град

Колата на жената е ударена от друг автомобил, чийто шофьор се опитва да избяга

Кошмарна случка се е разиграла в Студентски град в София във вторник следобед. Тя е заснета от младеж, който разказва за случилото се във Фейсбук.

На кадрите се вижда как жена, хванала се за вратата на сив автомобил, е влачена от същия автомобил. Тя пищи с всичка сила за помощ, а намиращите се наоколо хора мислят, че ѝ крадат колата.

Ситуацията, обаче, е по-различна. Колата на жената е ударена от друг автомобил, чийто шофьор се опитва да избяга. В резултат е получила охлузни рани.

Ето и обяснението на автора на видеото:

„Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той ѝ каза, че имал автоморга и могъл да и даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне. Нооо хубавеца реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н!

Оттам се съгласи ужким да извикат полиция и жената звънна.След по-малко от 10 мин той избяга, а на жената в момента крака и е нахлузен и ръката и протъркана и синя! Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?“

Освен критики към неясния изказ на автора, коментиращите под публикацията посочват, че извършеното от шофьора с бяла тениска е опит за убийство. Други пък недоумяват защо въпросната жена се е вкопчила толкова упорито в колата, след като тя може да бъде издирена по номера и шофьорът няма къде да се скрие.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитлер

    64 13 Отговор
    ЖЕНА и КОЛА бате. Колко треа си тъп да си мислиш че с рака може да спреш колата да не потегли. Записва му регистрационния номер и ако ще и на луната да избега ще го намерят.

    Коментиран от #4, #10

  • 2 родната милиция

    72 5 Отговор
    100% е бил друсан и не е искал да го хванат ! Те че ще го намерят, ще го намерят, но трудно, ще докажат, чя я е ударил друсан или пиян. Пълно е с такива боклуци по улиците !

    Коментиран от #7

  • 3 as a matter of fact

    10 33 Отговор
    Има кратък видеоклип из нета. Никакви коли не влачат никакви жени. Има една кукундела, която сама създава опасна за себе си ситуация.
  • 4 Гого

    29 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хитлер":

    Толкова тъп, колкото индивид, който пише рАка!
  • 5 ГМО продукт

    17 2 Отговор
    Нахлузен..крак.. Що за дума ще да е за Богу?
  • 6 Гръмотин

    16 4 Отговор
    "Този... удари колата на жена, с която си изкарва прехраната!" - Моля уточнете как си изкарва прехраната с тази жена, че имам нужда от допълнителни доходи.

    Коментиран от #14

  • 7 гост

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "родната милиция":

    Ако напуснеш ПТП по закон директно те водят пиян
  • 8 някой

    12 3 Отговор
    Нормално за Shopiavillage, там се напълни с всякакви отрепки с големи претенции и малко умствен багаж.
  • 9 ИВАН

    11 8 Отговор
    Браво на жената ! ... Правилно се е вкопчила и с риск на живота си е търсила правото, понеже знае полюцията как си върши работата
  • 10 Много знаеш пък ти

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хитлер":

    При ПТП между два автомобила(виновния пиян шофьор избяга и заряза колата номер 1) удариха и моя паркиран правилно автомобил автомобил номер3(другият шофьор ме е помел- този който не бил виновен за първото ПТП шофьор номер 2).Тук идва готиното...Не бил виновен шофьор номер 2 а шофьор номер 1,който като е избягал се води неизвестен (автомобила му е тук...).И така аз кво правя?!?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Наблюдател

    1 3 Отговор
    А пък аз се надявах да е като историите с кучета .
  • 13 БКП ТВ HD

    2 5 Отговор
    Така като гледам и слушам много вероятно да е някоя нагла циганка! :(
  • 14 Анонимен

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гръмотин":

    Можи да доставя храна за вкъщи например.Замисли се.
  • 15 Хайл

    0 0 Отговор
    Мимоооо що ми триеш коментара??? Оня мухльо вместо да помогне на жената седнал да снима...бой за пишман-репортера