Last news in Fakti

26 Юни, 2019 00:01 6 172 9

Разбиха колата на наш известен музикант, задигнаха много техника

  • разбита кола-
  • мирослав иванов

Китаристът търси помощ сред своите приятели в социалната мрежа

Разбиха колата на наш известен музикант, задигнаха много техника - 1
Снимка: shutterstock

Китаристът на Стефан Вълдобрев от група „Обичайните заподозрени“ Мирослав Иванов е бил обран миналата нощ, пише "Телеграф".

Това се ожали самият той в профила си във Фейсбук. „Тази нощ ми бяха откраднати следните неща: усилвател за китара, аналогов мултиефект, микрофон. Моля, ако някой види да се продават някъде, да сигнализира. Благодаря“, написа 43-годишният русенец.

Той уточни, че са му задигнали нещата от багажника на колата, паркирана пред входа на блока. Колегите му го накараха да качи снимки на откраднатите вещи, но Миро им отвърна, че не ги е отпечатвал на фото. Тогава го посъветваха да извади картинки от Гугъл, за да знаят за какво да гледат по заложните къщи аверите му.

Други му споделиха, че трябва да си потърси и касовите бележки, че ако намерят вещите му, ще трябва да докаже, че са негови.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    46 5 Отговор
    Да затворят всички заложни къщи и престъпността ще намалее с 90%!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Само питам

    2 34 Отговор
    Къв е този китарист , русофилска подлога ?

    Коментиран от #9

  • 3 Лайното метев

    4 17 Отговор

    До коментар #1 от "Бай":

    Да затворят глупавият ти господар боеисОфф,да ви ебем пичката майчина и на двамата,че много взеха да му разпират дебелият Гъз от ебане това Комунистите!
  • 4 хахахах

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "Бай":

    А ти колко не си запознат с деиноста на заложните къщи не е истина хахахах първо това е специализирана техника няма кой да ти я вземе в заложна къща понеже ще изгние на витрината второ за да е взета от багажника някой го е подложил зарадит тая техника и трето ако е някаква случайност което много ме съмнява ще бъде продадена тихомълком на някой ромски оркестър от друг град и повече никога няма да се чуе за нея и четвърто ако нямаш докумет за това което залагаш поне при 99% от заложните не го взимат а причината е една ако го заложат и дадът куп пари и се окаже крадено куките го конфискуват и горят с парите което хич не им се харесва та предпочитат да не взимат
  • 5 Предник

    11 0 Отговор
    Усилвател за китара, аналогов мултиефект, микрофон!
    Кай чесно.... на мен ми откраднаха колелото! Не се бъзикам, самата истина!
  • 6 НОСТРОДАМУС

    7 4 Отговор
    имам един микрофон кожен яла да ти го дам музеканте
  • 7 Шуменец

    3 2 Отговор
    Тоя Миро е прост като джапанка и затова му викахме едно време Миро-Джапанката а и е от Шумен.
  • 8 гравел и бензи бенц

    1 0 Отговор
    защо не разбият нещо на павел и венци венц.. не мога да ги понасям тия джендъри
  • 9 Баба Вуна

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    Паталогичен случай си!