Last news in Fakti

17 Май, 2012 10:23 25 991 23

Масов бой на абитуриенти в София

  • абитуриенти-
  • пирогов-
  • масов бой

Пострадал тежко е 19-годишен младеж

Трима са пострадали след масов бой на абитуриенти, съобщиха за Факти.бг от Столичната дирекция на вътрешните работи. Сигналът за боя е подаден на тел. 112 в 2.50 тази сутрин.

Единият младеж е с фрактура на носа, закаран е в „Пирогов”, след което е освободен с насрочена дата за операция, други двама са прегледани и освободени.

Боят е започнал в заведение, намиращо се на ул. "Позитано", където две подпийнали младежки компании са се спречкали. Охраната ги е извела навън, където обаче мелето е продължило. 

Явно след първите наранявания младежите са се разбягали, защото полицаите не са намерили никого на мястото на инцидента. Няма постъпили жалби до момента в полицията, но полицията продължава работа по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОшО

    13 0 Отговор
    Сефте! Такова им е обкражението! Днес всички келеши искат да са биячи и карат скъпи коли?!?! Ама то само с празните им тикви няма как да стане

    В следващите 30 дни такива новини ще са ежедневие. Докато полицията продължава да се излага по улиците, като залавят грешните хора никой няма да има респект от тях.
  • 2 pacoran

    5 2 Отговор
    off i tia slabotelesni abitiurenti sa edni bia4i 4e ne e istina koi znae nekoi go e naplul i sega e s komocio ahaahaha
  • 3 aha

    3 2 Отговор
    da samo s qdene ne stava...vseki izbiva kompleksi-nazobal se s himiq i si povqrval :D
  • 4 бохльо

    4 2 Отговор
    Ами то на днешните младежи май това са им приоритетите: да се напия, да се напушат, да се сбият и ... само такива хубави неща. Явно умственият им багаж стига само за това. Жалко!!!
  • 5 Само ЦСКА

    7 1 Отговор
    Поредният пирон в ковчега на България.

    Коментиран от #17

  • 6 а така.....

    8 2 Отговор
    Ми,избивайте се,сополиви нещастни ол..френи,
    и без това 90% от вас са си чисти б...ци!
  • 7 ahat

    3 4 Отговор
    Стига бе хора!Позабавлявали са се младежите.То ако не хапнат,пийнат и не се сбият какъв бал е това.
    Нормално,в България всеки ден е оцеляване на война-на пътя,вкъщи ,на работа,при тъщата:-)
  • 8 БББ

    2 1 Отговор
    Е извинявайте, аз също съм правил бал преди години, но беше веселба ау кой откаде всичко на хорото и кючеците. Просто ги нямаше тези побоища и тем подобни. . . .
  • 9 1986

    3 2 Отговор
    браво на малките отр..ки и без това за нищо друго не стават
  • 10 Пич Божи

    4 2 Отговор
    Евтините забавления на оскотялата подрастваща из..т...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 1914

    3 2 Отговор
    E , затова яки глоби 1000-2000 лева и да ги видим дали др път ще са толкова надъхани или 24 часа в районното да висът!! Пълна из..т е днешната младеж!
  • 13 Малага

    2 0 Отговор
    Винаги съм бил на мнение,че ако трябва ще се избием,но ред трябва да има.Това беше лафа ни в "Кюстендилския отряд",където служех,и се оказа самата истина.
  • 14 бивш абитурент

    1 1 Отговор
    Супер! Колкото повече такива диванета има, толкова по-малка конкуренция за нас работещите над 30г :-)
  • 15 самоцарвулитука

    0 3 Отговор
    Ей миш*ци комплексирани, не пишете небивалици, ми си погледнете м...рния скучен живот и стига сте писали по форуми и статиики, а излезте се напийте веднъж или свършете нещо друго от ч...и пред компа
  • 16 Клавдий

    1 1 Отговор
    Да пият и да се бият, а после и да се гръмнат между веждите :-))
    Ще скърбим много за тях:-) Закле'ам се!
  • 17 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Само ЦСКА":

    @5 kakvo e tova CSKA?

    Коментиран от #23

  • 18 Петър

    1 1 Отговор
    До N5
    Братле, не са само това приоритетите им! Де да бяха - с мед да ги намажеш. Я виж обаче какво става заради разпуснатите к..ки около тях ? Акълите им на тези мишоци ще изхвръкнат !!! Изгледали са такива отвратителни, аморални и прочие л..на, че ако ги сравниш днешните (само с едно поколение по-рано) ЩЕ ВИДИШ КАКВИ КАДРИ, КАКВИ СНИМКИ, КАКВО БЕЗБОЖИЕ И КАКВА ПОКВАРА са насъбрали ... ЛОШО ЩЕ ТИ СТАНЕ НАПРАВО !!!
    Нямали сме ПО-БЕЗСРАМНИ ПОКОЛЕНИЯ от последните 2-3 !!!
    За справка вземете да видите как ХОРАТА са си представяли 2000-та година:
    http://www.laboiteverte.fr/en/en-1900-des-cartes-postales-imaginent-lan-2000/

    и сравнете с това което се случва:
    http://ffffound.com/image/d5c92b7eddd4d4da62b7fbe9196f48bc1ee4a25d?c=7300952

    ОТВРАТ !!!... това се случва...
    ПЕРВЕЗИИ, ОТКРИТИ ОРГИИ, ИЗВРАЩЕНИЯ ПО ФИЛМИ и ПРЕДАВАНИЯ, СМЯНА НА ПОЛОВЕ, ПОРНОГРАФСКИ АНИМАЦИИ ЗА ДЕЦА (манга, хентай), ОТКРИТИ ПУБЛИЧНИ КЛУБОВЕ, ...а за ИНТЕРНЕТА направо не ми се говори !

    Е! Какво очаквате, как искате да има здравомислещи, стабилни (а не лабилни) хора ? КАК ?
    Разгледайте снимките по-детайлно, и ще видите какво значе човек (само отпреди някакви си 90-тина години), да има толкова Морал, толкова чисто Съзнание, ЧЕ ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ ЖЕНСКИТЕ ДА БЪДАТ С ОТВОРЕНИ ДЕКОЛТЕТА, С ПОЛИЧКИ ТИП "КОЛАНЧЕ", С РАЗВРАТНИ РОКЛИЧКИ С ИЗРЯЗАН ГРЪБ, С ПРИЛЕПНАЛИ, ПОЛУПРОЗРАЧНИ или НАПЪЛНО ПРОЗРАЧНИ ПАРЦАЛКИ, ... а за последните ЧУДОВИЩНИ "бикини", "бодита", "прашки" и други подобни САТАНИНСКИ ИЗМИШЛьОТИНИ ---> как мислите, дали дори и онези с наааай-разхайтеното въображение са могли да си представят цялата тази ОТВРАТ ???
    ...едва ли !

    Ето ти го отговора приятелю - САМО и ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ БЕЗСРАМИЕТО, днешната "младеж" (нарочно думата е в кавички, щото е тооолкова застаряла че няма повече накъде) прилича на НИЩО !
  • 19 Явор Кръстев

    1 1 Отговор
    Стига бе хора, не познаваме децата ,за да коментираме отрепки ли са или не са. Предполагам че има всякакви- и отрепки и свестни . Иначе "сефте комендантски" напили се - сбили се.
  • 20 Анонимното момченце

    2 0 Отговор
    Пълна излагация, но това е 1 от многото глупости които върши днешната младеж към която и аз съм част...Както и преди мен е казано 99,9% от нас са нехранимайковци които живеят с 1 цел да се напият, напушат, дрогират и да покажат превъзходство над другия чрез физическо насилие, а не както едно време със разумът си..!! За съжаление мнението ми за повечето от моите набори и хора между 12-13 и 20-21 са пълни б..луци които не заслужават живота който живеят..!!
  • 21 fen

    0 1 Отговор
    SAMO CSKA!!!
  • 22 Моряк

    3 0 Отговор
    Сегашните младежи особено след набор 90 и нататъка проста са затънали в комплекси, в грешни представи за живота и т.н.Не знам как човек може да се възхищава на мутра или на някаква чалгарка.Няма да стане с бягане от истината българина със всеки изминал ден става по прост по елементарен по банален дори бих казал по злобен и после ние пак да се утешаваме с фразата "България е една прекрасна страна с прекрасно минало"и си мислим, че сме добрите и недооценените.Събудете се бе ей вижте на къде вървим със бягане от проблема ням да стане.
  • 23 Калоян Велинов

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "ВИП АМГ":

    @17 ХХХААА ХХХХАААА ХХХХХАААА МНОГО СВЕЖО!!!