Last news in Fakti

17 Май, 2012 10:04 1 117 0

Осем пострадали от побои в "Пирогов"

  • побои-
  • пострадали-
  • пирогов

През последното денонощие медицинска помощ е оказана на 8 души, пострадали при побои в различни столични квартали, съобщиха от пресцентъра на "Пирогов".

На лечение е оставен Н.П. на 19 години, с тежка контузия на гърдите. От кв. Бенковски е транспортиран М.М. на 10 години. Детето е паднало от 2-я етаж на дома си и е получило счупване на черепа и контузия на мозъка.

Двама са ранени в катастрофи, постъпили в спешното консултативно отделение. На лечение е оставено момче на 10 години със счупване на дясното рамо. Пострадало е като пешеходец на бул. "Тодор Александров".

В 16.50 часа е постъпил Д.Т. на 76 години, с тежко самонараняване с нож в гърдите. Мъжът е опериран по спешност от хирурга д-р Теодор Атанасов.

Ножът е засегнал белия дроб на мъжа. Настанен е на лечение в централна реанимация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА