Last news in Fakti

17 Май, 2012 16:43 3 836 3

Пипнаха наркодилъри в София (Видео)

  • наркотици-
  • дилъри-
  • наркогрупа
Пипнаха наркодилъри в София (Видео) - 1
Снимка: МВР

Група, разпространявала наркотици в столицата, е неутрализирана от служители на ГДБОП, съобщиха от пресцентъра на МВР. Иззето е голямо количество хероин и марихуана, електронни везни, тефтер със счетоводство за извършените продажби, боен пистолет с боеприпаси за него и множество мобилни телефони.

Спецоперацията е проведена вчера от служители на отдел “Наркотици” в ГДБОП. Към 14.00 часа в района на столичния квартал „Дружба“ те засекли  в момент на покупко- продажба на дрога дилъра К.Т./31г./ - криминално проявен и вече осъждан за кражби и документни измами по чл. 195, 196 и чл. 316 от НК, заедно с клиентите му Е.Е. /31 г./ от Русе, също криминално проявен и осъждан, и столичанина П.П. /25г./ - криминално проявен с множество регистрации за кражби и грабежи.  В тях били открити 39  саморъчно направени топчета с хероин.

Минути по-късно в капана попаднали и снабдителите, за които К.Т.работел и на които се отчитал. С.И. /46г./ от  София е криминално проявен, регистриран за множество извършени от него престъпления. Неговият сътрудник И.Т. /41г./, също натрупал в биографията си множество криминалистически регистрации, обявен за общодържавно издирване на 03 май т.г. от бюро „СИРЕНЕ” и „Интерпол”. Заедно с тях са задържани М.Н. /42г./ от София и съпругата на главния доставчик Й.М. /37 г./ -  криминално проявена, регистрирана за притежание на наркотици.

При последвалите претърсвания на различни адреси, обитавани от задържаните, са намерени още около 34 саморъчно направени топчета с хероин, плик с около 20-30 гр кафяво прахообразно вещество,  реагиращо при направеният полеви наркотест на хероин и марихуана. Открити са електронни везни, тефтер със счетоводство за извършените продажби, боен  пистолет с боеприпаси за него и множество мобилни телефони.

Действията по разследването продължават, уточняват от полицията, които предоставят и видео:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    PANDELA I TOLKOZ
  • 2 никои

    0 0 Отговор
    vseki e nevinen do dokazvane na protivnoto,taka 4e vip amg mnogo ti znae ustata
  • 3 адриана йоцова

    0 0 Отговор
    axaxax qko droga