Last news in Fakti

27 Юли, 2019 18:19 7 195 5

Мащабна издирвателна акция блокира Бургас

  • акция-
  • бургас

Маскирани мъже задигнали близо 300 грама златни накити от заложна къща

Мащабна издирвателна акция блокира Бургас - 1
Снимка: Флагман

Мащабната издирвателна акция в Бургас, която затвори всички изходи на града, е заради двама, извършили грабеж. Това съобщиха от полицията в града.

Екшънът се разиграл в заложна къща, намираща се на ул. "Въстаническа" в жк "Меден рудник", при който двама маскирани мъже привели в безпомощно състояние 30-годишната служителка и задигнали близо 300 грама златни накити, съобщава "Флагман".

По думите ѝ двамата влезли в обекта минути по-рано и поискали да разгледат пръстен от витрината. Докато момичето ги обслужвало, единия от непознатите минал зад гърба ѝ и с помощта на съучастника си, я съборил на земята, след което взели част от изложените златни накити и напуснали пеша обекта.

Своевременно са предприети полицейски действия по установяване на местонахождението на мъжете.

Ситуирани са КПП на входно-изходните артерии както в Бургас, така и в околните населени места. Изземват се записи от камери, разположени в близост до мястото на инцидента. Установяват се и очевидци. Служителката в заложната къща също е разпитана.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 123

    10 3 Отговор
    Ако бяха 330 грама сигурно щяха да бъдат пуснати с червен бюлетин за световно издирване недай си боже да бяха 350гр ужас национална трагедия
  • 3 Гост

    2 0 Отговор
    Този полицай трябва да бъде приеман за знак "Стоп" ли? Ако е така, то той трябва да го бържи над главата си. Ква е тази работа.

    Коментиран от #4

  • 4 Българистанска

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Това не е полицаи ами участник в организирана престъпна група шапкари
  • 5 Патриот

    2 0 Отговор
    Като гледам полицията кво прави за 340грама злато съм далеч от мисълта, че на обирджиите на КТБ ще им се размине.