Last news in Fakti

2 Август, 2019 16:40 4 486 6

Братът на Рачков отърва затвора

  • петър рачков-
  • условна присъда

Петър Рачков се размина с условна, след като бе спипан при спецакция на бургаските криминалисти

Братът на Рачков отърва затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Популярният в бургаския ъндърграунд Петър Рачков се размина с условна присъда за пласиране на дрога. Братът на актьора Димитър Рачков се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен срок от 4 години.

Рачков е закован след акция на бургаските криминалисти. Той е наблюдаван дълго време от разследващите, които са имали информация дори къде крие дозите – в запалки „Клипер“, пише "Флагман".

Дилърът е закопчан на 16-ти април м. г. в дома му в ж.к. „Възраждане“, където са открити няколко дози пико за малко над 100 лв. Спецполицаи атакували апартамента на Рачков, след като малко по-рано разследващите станали свидетели как Петър продава около 1 грам метамфетамин на бургазлия.

Причината за лекото наказание е, че Рачков влиза по делото като неосъждан. Той е залавян няколко пъти с наркотици и за шофиране без книжка. За последните 3 случая бургазлията получи административни наказания – глоби по чл. 78 а и съответно остана с чисто съдебно минало. Рачков вече има две условни присъди - за държане на наркотици и за шофиране с фалшива книжка през 2011 г., но и двете вече са изтекли.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интересно

    30 0 Отговор
    Ако е брата на Гинчо или Минчо,едва ли ще му се размине.
  • 2 Менгеле

    11 0 Отговор
    Без коментар само ми се въртят едни сапуни из главата само се чудя откъде да почна.😂😂😉
  • 3 utrtiuu

    4 0 Отговор
    Имаш право само на едно 78а.
  • 4 Jjj

    5 0 Отговор
    Ще си правиме дрога паак
  • 5 Порно

    5 0 Отговор
    Браточката явно има лиценз да пласира наркотици. Толкова пъти го хващат без да му повдигат обвинения , защо ?
  • 6 Гост

    3 0 Отговор
    Защото е брат на Рачков