Last news in Fakti

12 Август, 2019 11:11 2 319 6

Къде дебнат апашите по морето

  • апаши-
  • море

Крадците дебнат основно разсеяни девойки, които говорят по телефона

Къде дебнат апашите по морето - 1
Снимка: shutterstock

Апашите обират най-много хора в парковете по морето. Варненските градини и алеи са първенец в класацията, следвани от тези в Бургас и Синеморец, сочат данните на МВР, информира "Телеграф".

Само преди няколко дни двама рецидивисти бяха предадени на съд за това, че са ограбили млада девойка в Морската градина докато учела за изпит.

Взели ѝ скъп фотоапарат, лаптоп, епилатор и други вещи на обща стойност 1050 лв. По данни на Главна дирекция "Национална полиция" престъпленията, които стават най-често в парковете у нас, са кражби, грабежи, обсебвания и унищожаване на общинско имущество.

Крадците дебнат основно разсеяни девойки, които или говорят по телефона, или са видимо подпийнали. На следващо място били малките деца, които най-често се разделяли с колелата си.

Другите най-чести престъпления в парковете след кражбите и обсебванията са грабежите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щом като

    8 0 Отговор
    ДЪРЖАВАТА Е ПОСОЧИЛА МАКСИМАНА СУМА НА КРАЖБА БЕЭ НАКАЭАНИЕ....ЩЕ СЕ КРАДЕ!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Менгеле

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Щом като":

    Да не говорим че Слави и Бойко ги защитават тия лилавите гласоподаватели.
  • 3 Анонимен

    8 0 Отговор
    На апашите по морето ние им казваме "хотелиери", "ресторантьори", "концесионери" и "бизнесмени". Заради тях спряхме да ходим на черноморието.
  • 4 Бъдете нащрек

    2 0 Отговор
    Внимавайте на Калиакра и Камен бряг! Там редовно обират автомобили!
  • 5 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, нашата страна. Пенсионери гладни мъждукат през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма ,потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний живота тежък, как ще продължим!?!
  • 6 Кожо

    1 0 Отговор
    За епилатора е, не са могли да живеят повече космати...