Last news in Fakti

12 Август, 2019 16:21 7 087 3

Запознанство в интернет завърши с жестоко убийство

  • убийство-
  • аспарухово-
  • интернет

Мъжът и жената са живели в къща в "Аспарухово" на семейни начала

Запознанство в интернет завърши с жестоко убийство - 1

След сигнал, получен в полицията, е задържан 58-годишен за убийството на жената, с която живеел, съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията. Той е известен на органите на реда.

Директорът на ОД МВР – Варна Даниел Пашов заяви, че първоначално не е имало постъпили сигнали за упражняваното домашно насилие. В хода на разследването обаче станало ясно, че такива е имало.

Работата по доказване и документиране на двете тежки престъпления продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Заместник-главният прокурор на България Иван Гешев и ръководителят на Апелативната прокуратура във Варна изказаха своята благодарност за бързата работа и професионализма на служителите на ОД на МВР – Варна.

Мъжът и жената са живели в къща в "Аспарухово" на семейни начала, съобщава bТV. Нанесли са се тук преди по-малко от 2 месеца.

57-годишният Атанас и 51-годишната Йорданка се запознали в социална мрежа, а дружбата им прераснала в съжителство. След пререкание на 9 август вечерта мъжът с юмруци пребил жената до смърт.

За извършеното престъпление има подадени два сигнала, съобщи комисар Пашов. По думите му единият е от дъщерята на задържания. Другият - от погребалната агенция, извикана да се погрижи за тленните останки на жената.

Съседите не са чували разправии между двамата, но казват, че редовно употребявали алкохол.

Обвинението отчита, че убийството е извършено в условията на домашно насилие, за което Наказателният кодекс вече предвижда затвор от 15 до 20 години или до живот.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЖАС

    24 0 Отговор
    Бог да я прости жената. Тоя явно е психопат и дано си понесе заслуженото наказание, но нещо така от заглавието ме човърка– не че съм фен на запознанствата по интернет, но дали ако се бяха запознали в кварталната градинка или някое кафене, резултатът щеше да е различен. Тоя си е убиец и такива се срещат навсякъде.
  • 2 Иванчо

    3 1 Отговор
    Защо не кажат, че е средновековно осветително тяло?
  • 3 ДЪРЖАВАТА ГИ РАЗМНОЖАВА А ВИЕ ПЛАЩАТЕ

    3 0 Отговор
    ВСЕКИ ДЕН ИМА ПО ЕДНО "РОМСКО" УБИЙСТВО НО В ЗАТЪНТЕНИТЕ МЕСТА НЯМА "ИНФОРМАЦИОННО ПОКРИТИЕ" , ИМА И 2-3 ИЗНАСИЛВАНИЯ СЕДМИЧНО, 10-15 БИТИ ПЕНСИОНЕРА, 7-8 СЕКСУАЛНИ ГАВРИ С МАЛОЛЕТНИ, ПСИХИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ В 1/3 ОТ УЧИЛИЩАТА