17 Август, 2019 12:41 11 039 42

Убийството на Криси от Сотиря възкреси кошмар отпреди 19 години

  • сотиря-
  • криси-
  • деница

Преди 19 години в Нови пазар жертва на подобно престъпление стана шестгодишната Деница

Убийството на Криси от Сотиря възкреси кошмар отпреди 19 години - 1

Бруталното изнасилване и убийство на 7-годишната Криси в сливенското село Сотиря връща спомени към случай отпреди 19 години, когато в Нови пазар жертва на подобно престъпление стана шестгодишната Деница.

Тя изчезна на 31 декември 2000 г., а трупът ѝ беше открит на 5 януари около 9.30 ч. в блатни папури край шуменското село Могила.

Момиченцето нямаше видими белези и беше открито със същите дрехи, с които е било облечено в деня на изчезването, пише trafficnews.bg.

Деница беше първокласничка в училище "В. Левски" в Нови пазар. Там учеше и 10-годишният ѝ брат Венцислав. Момиченцето имаше и още едно по-малко братче Петър, на 1,3 г.

Целият град беше шокиран от изчезването на детето, а сред версиите на полицията беше и че Деница е отвлечена от престъпник рецидивист, лежал в затвора за кражби, грабежи и блудства.

Родителите на момичето Елена и Петър Петрови бяха толкова отчаяни, че дори търсиха помощта на местните ясновидци, които твърдяха, че е жива и ще си дойде.

Цяла седмица полицията не спря да търси Деница. При поредното претърсване детето беше открито.

По думите на разследващите 6-годишното момиче било изнасилено "на всички възможни места", а след това удушено.

Веднага след направените съдебно-медицински експертизи за общодържавно издирване беше обявен 53-годишният Илия Хараламбев Илиев, който има криминални регистрации и е осъждан.

Мъжът беше намерен и задържан във варненския квартал "Галата". Два дни по-късно убиецът прави самопризнания и разказва зловещата история.

Във фаталния 31 декември Илия минава по улицата в Нови пазар, където играе момиченцето. Казва му, че иска да го почерпи с лимонада. Деничка е отзивчиво дете и тръгва с мъжа, който ѝ обещава да я повози и с колело. Качва я на рамката и я откарва в полето. Там я изнасилва, след което я облича. Момиченцето обаче го заплашва, че ще каже на баща си.

Тогава Илиев я удушва с ръкавите на блузката ѝ, след което хвърля телцето. Впоследствие той упорито ще твърди, че я изнасилил, но не я убил.

ДНК експертизата доказва с 99,9 процента сигурност, че кръвта по Деница е на Илиев. През април 2001 г. педофилът застава пред съда. След тридневен процес той е признат за виновен и осъден на доживотен затвор без право на замяна

Всички съдебни инстанции потвърдиха тежката присъда. Илиев обаче дълго време настоява, че убиецът е Хасан Реджеб, в чийто дом живеел по това време. Разследването обаче беше категорично, че именно задържаният е извършил и двете престъпления. Въпреки това Илиев продължи да твърди, че Реджеб му е платил 20 хиляди лева, за да признае вината за убийството вместо него.

Илиев все още е в затвора и ще остане там до края на живота си, а какво ще се случи с 21-годишния Мартин Трифонов, обвинен за изнасилването и убийството на малката Криси от сливенското село Сотиря, все още не е ясно. А дали ще признае вината си пред съда и каква е причината за случилото си, тепърва предстои да се изясни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    91 3 Отговор
    Прав е оня дето възхвалява фюрера в тоя сайт!
    На сапун до един!

    Коментиран от #2, #9

  • 2 Панов

    49 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Без разлика от етнос.
    Защото се оказа че много са и т.н.етнически българи като Илиев и оня със сестрите Белнейски.

    Коментиран от #42

  • 3 Хайде стига

    1 31 Отговор
    Болен ме хуя с тези ебаници
  • 4 Стига писали

    1 17 Отговор
    За хуйове и секс
  • 5 Ебах и аз

    1 36 Отговор
    Ама тя майсторка беше

    Коментиран от #10, #15

  • 6 Химическа

    30 1 Отговор
    Кастрация! Референдум!

    Коментиран от #7

  • 7 Ангел Джамбазки

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Химическа":

    Химна кастрация и чалга кючек

    Коментиран от #14

  • 8 Време е Братя

    57 4 Отговор
    90% от престъпленията в България стават от Цигани. Време е да вземем оръжие и да ги учистим до крак. Не ни чака нищо добро с тяхното размножаване. Свобода или Смърт.

    Коментиран от #36

  • 9 Чичо АДИ

    22 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Ще се сетиш ,такава измет в "къщите за гости с комините" ,тихо и кротко през комина
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нема такава държава

    10 6 Отговор
    Няма такава държава!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Чичо АДИ

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ангел Джамбазки":

    Да химна но ДОЙЧЛАНД ЮБЕР АЛЕС тогава ще разберат как се чувства миналият през комина !!!!
  • 15 Оххххх

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ебах и аз":

    МРИ бе !

    Коментиран от #20

  • 16 РОДИТЕЛ

    26 1 Отговор
    Дано и тоя го осъдят на най–тежкото възможно наказание, защото махнаха най–подходящото и ефективно такова. Според д–р Гълавова е психопат, който осъзнава всичките си действия, така че без споразумения с прокуратурата и други подобни. Ще ми е спокойно за децата чак когато знам , че подобни примати никога няма да излязат от затвора, освен с краката напред. По принцип – референдум за връщане на смъртното наказание, и то незабавно.
  • 17 Охххххх

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Аз ги еба":

    Само кажи кога и къде ?

    Коментиран от #18

  • 18 Блок29 дружба 1 софия

    2 9 Отговор

    До коментар #17 от "Охххххх":

    Ела там педалче да те изчукам отзад в ануса ще ти опре ножа на врата и ще те изчукамя в з****** педераса
  • 19 Голям прос

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Аз ги еба":

    И като ти натрият носа/г..а/, ще ревеш и ще повикаш целия катун. Сандокан с двата ножа, ха ха ха!

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Чичо АДИ

    5 0 Отговор
    ЕХ чичо Шикългрубер къде си ,тогава нямаше да има писаници като тези 17,18,19,20,21, 22 ,алооооооооооо админа РАЗКАРАЙТЕ ТАЗИ ГЕЙ ДРУЖИНА !!
  • 24 Мозъчни донори

    11 2 Отговор
    Аз не знам дали 6-годишното със сигурност е "било изнасилено на всички възможни места", но написалите това от трафикнюз и преписалите го от факти със сигурност само хабят въздуха на планетата и не заслужават да живеят. Смотаняци!
  • 25 Олелеее

    3 0 Отговор
    Колко омраза има навсякъде.
  • 26 Химлер

    11 1 Отговор
    Мангята на веро и сапун!
  • 27 гуньо

    0 0 Отговор
    Защо ли?
  • 28 Пламен Галев

    1 7 Отговор
    Мнoгo oбичaм дa ми дoйдaт вкъщи. Хoмoceкcуaлнa двoйкa пoлицaи, дa ми зacтaнaт нa врaтaтa пъшкaйки вce eднo cъм ги извaдил oт пoрнo филм, и дa ми измънкaт "пoлучихмe cигнaл". Тaкa ce хиля брaтчe, чe cвят ми ce зaвивa. Ecтecтвeнo зaтвaрям им врaтaтa пoд нocoвeтe, тe звънят още 2-3 пъти и cи вдигaт чукaлaтa. Нo кeфът e нeзaбрaвим, хaхaхa!

    Коментиран от #29, #33

  • 29 Чичо АДИ

    10 1 Отговор

    До коментар #28 от "Пламен Галев":

    Да така е !НО ако ти дойде ГЕСТАПО или двама с калашници тогава ТИ ще има да пъшкаш!!

    Коментиран от #30

  • 30 Пламен Галев

    1 6 Отговор

    До коментар #29 от "Чичо АДИ":

    Ще дойдат, но и аз си имам средства за самозащита от наакани дришльовци. Хайде, почвай да си лекуваш левкемията, за която специално запалих свещичка и се помолих да те хване!
  • 31 Чичо АДИ

    3 3 Отговор
    И аз съм ти запалил една свещ за здраве ,в пясъка дето е котешката тоалетна !!

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Мангасарян

    2 10 Отговор
    После викате че цигните са ви проблема. Ние циганите не сме ви виновни че сте стигнали до това положение българи. Вие си убивате децата си. Жалки сте. Ние цигните гледаме да даваме на децата си и да им помагаме. А вие точно обратното. Преди да плюете циганите се вижте вие на какво сте заприличали.

    Коментиран от #40

  • 35 Причината

    3 2 Отговор
    Над 99% от убийствата и изнасилванията се извършват от нарциси! Където видите нарцис трябва да го трепете на място! Нарцисите са най-опасните хора на планетата! Нарциса си мисли, че всички са му длъжни и всичко му е позволено! Нарцисът си мисли, че работниците трябва да му плащат за да работят при него. Нарцисът си мисли, че жените са длъжни да правят секс с него. Нарцисъм си мисли, че трябва да го уважават без да е заслужил. Нарцисът си мисли, че трябва да е център на Вселената. Нарцисът си мисли, че е по висш от останалите и, че е над закона. Затова изтребление на нарцисите и решаваме всякакви бъдещи престъпления
  • 36 Plamen

    0 3 Отговор

    До коментар #8 от "Време е Братя":

    Време е Братя:Психично болно мислене,драскаш само а не дела МИШКА си !Едва ли имаш финансите за да си позволиш оръжие,пълен филмар!
  • 37 някой

    3 1 Отговор
    Какви са тези коментари, бе хора? Я се осъзнайте! Дърляте се и се обиждате един дтуги! Нарочно ли го правите, за да изместите темата? Не опростачвайте случилото се, то и без това е трагично! Още по-трагично е няма изход и ще става по-зле! НОРМАЛНИТЕ хора изчезват от страната, без значение етноса, тук остава плявата. Затова все повече ще се самоуват и убиват по шосета и магистрали, ще се давят, ще изнасилват дсеца и бабички. Толкова им е капацитета на тези същества. Защо ги наричат примати? Не е честно спрамо приматите! И да не забравяме, че тези същества са продукт на системата в България - на семейството си, на образователната система, на правораздавателната, на социалната и т.н. След като в управлението на страната, на всички нива, стоят с малки изключения, ПРИМАТИ,
  • 38 някой

    3 1 Отговор
    Какви са тези коментари, бе хора? Я се осъзнайте! Дърляте се и се обиждате един дтуги! Нарочно ли го правите, за да изместите темата? Не опростачвайте случилото се, то и без това е трагично! Още по-трагично е няма изход и ще става по-зле! НОРМАЛНИТЕ хора изчезват от страната, без значение етноса, тук остава плявата. Затова все повече ще се самоуват и убиват по шосета и магистрали, ще се давят, ще изнасилват дсеца и бабички. Толкова им е капацитета на тези същества. Защо ги наричат примати? Не е честно спрамо приматите! И да не забравяме, че тези същества са продукт на системата в България - на семейството си, на образователната система, на правораздавателната, на социалната и т.н. След като в управлението на страната, на всички нива, стоят с , малки изключения, ПРИМАТИ, нищо хубаво не може да се случи!

    Коментиран от #39

  • 39 Квазимодо

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "някой":

    Циганин утрепал цигане,е то си е празник! Не го ли разбирате? Непотребни твари.
  • 40 Д-р Менгеле

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Мангасарян":

    Мангас, вие давате децата си точно така, както кукувицата дава яйцето си в чужди гнезда. Преди 2000 години индусите ви изпуснаха, изпуснаха ви и германците, но ние няма да ви изпуснем. Бяхте до тук в България. Милост за вас няма да има!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Даниела

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Панов":

    Горките момичета Белнейски така и не казаха цялата истина за тях 😡 100% виновните все още са на свобода дано някой ги накаже защото явно господ е сляп 😡😡😡😡