18 Август, 2019 15:17 10 309 41

Мартин проговори: Убих я, но бях пиян

  • мартин трифонов-
  • сотиря

Според адвоката мъжът разкрил ужасяващи подробности

Мартин проговори: Убих я, но бях пиян - 1

Мартин Трифонов е признал за убийството на 7-годишното дете от Сотиря. Това се е случило в болницата в Сливен, научи bTV от адвоката, който държавата е осигурила на 21-годишния мъж. Трифонов беше настанен в лечебното заведение в петък, след като беше прострелян в краката при залавянето му.

Прокуратурата вчера повдигна три обвинения на 21-годишния мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство.

Мартин Трифонов е разказал с подробности извършеното от него и какво точно се е случило. Адвокатът призна, че става въпрос за смразяващи детайли за престъплението и отказа да ги коментира.

Мартин казал, че осъзнава какво е направил и че съжалява. Той изтъкнал, че по време на престъплението бил пиян – първо пил ракия, после бира.

Всичко, което заподозреният е разказал, тепърва ще бъде проверено. За целта ще бъде проведен следствен експеримент на мястото на престъплението. Според неговия служебния защитник в подобни случаи едва 70% от думите на задържаните за тежки престъпления могат да бъдат приети като истина и се потвърждават в хода на следствието.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко майка ти да еба

    71 2 Отговор
    С резачката режете главата на боклука Мартин

    Коментиран от #2

  • 2 El boko

    46 4 Отговор

    До коментар #1 от "Боко майка ти да еба":

    Чумясала държава!
  • 3 Професор

    30 24 Отговор
    Ето младежа си е признал. Признат грях не е грях. Освободете младежа, страната има нужда от млади хора за работния пазар. Виждате колко се задъхват бизнесмените без персонал.
  • 4 БЯС

    73 1 Отговор
    Мартине, гадино мръсна, много хора пият и ракия и бира, но не правят това, което ти си причинил на детенцето! Изверго, само не се опитвай да се оправдаваш и споразумяваш, защото не ти е от алкохола, а от болния мозък. До живот да гниеш и никакво помилилване!

    Коментиран от #23

  • 5 Алфа Вълкът

    28 3 Отговор
    В тая държава според закона, ако си пиян или дрогиран си едва ли не - невинен.
    Само ако караш пиян е престъпление, в случай, че си убил, изнасилил човек е смекчаваща вината обстоятелства.
    Тъй е бе, да не мислите, че си измислям ей така за 20 лайка. Бил си временно невминяем, неадекватен - нещо такова.
  • 6 Професор

    7 26 Отговор
    Затова не пия ракия. Започвам с водка с кисели краставички и кренвирши с шарена сол. Разбира се не прекалявам само една 700 милиграма на вечер. Толкова е бутилката. След това пия две туби бира (пластмасови бутилки по 2 литра) и това ми е дневната дажба така да се каже. Прекалих само през новогодишната вечер когато седнахме с комшията. Той беше донесъл два литра ракия. Скарахме се защото искал да гледа новогодишното обръщение на Фътмaка. Пък аз исках да гледаме Планета. Изгоних го защото каза лоши неща за Генерал Борисов. На другия ден се събуждам след обед на пода целия в повърнато. Оставете че съм повърнал ама и съм се насрал в гащите. Беше ужас. Затова не прекалявам с дневната си дажба.

    Коментиран от #10, #24, #30

  • 7 gggw

    28 0 Отговор
    такива оправдания като пиян, надрусан, болен не трябва да се взимат под внимание, че даже като е бил пиян - още по-тежко наказание

    Коментиран от #9

  • 8 gggw

    9 1 Отговор
    дори бих добавил, че липсата на обвиняемия в съда не би трябвало да пречи на процеса. ако иска да се зашитава да присъства. такива да го чакат да оздравее, да изтрезнее и ненам си кво не трябва да са валидни в една нормална правова държава. който е болен не върши престъпления. който е пиян трябва да внимава пъти в повече
  • 9 БЯС

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "gggw":

    Точно! като е пиян или дрогиран, да не му е слагал някой в устата, като изключим случаи за дрогиране на младежи без да знаят( на едно момче наскоро уж за майтап му бяха сипали нещо в безалкохолното) но тоя си е съвсем наред, само дето е доказан психопат. До живот без помилване!
  • 10 Обикновен човек

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Аз съм технолог на алкохолните напитки"продукти"в България и мога да ви кажа само едно:не употребявайте каквито да е алкохолни напитки произведени в България след 1989 А ако пиете не пийте също и американски и английски алкохолни продукти които се продават в България!!!!Наздраве!
  • 11 Българин

    15 0 Отговор
    Оня урод от БХК-то дето все им защитава правата на всички такива боклуци що мълчи сега бе ! Що не се показва по медиите да обяснява кви права имат тия маймуни !
  • 12 мечо

    7 3 Отговор
    поснете го момчето сигорно сажалиава , нека да обештае че повече ниама да прави така и да го пуснете да си ходи

    Коментиран от #33

  • 13 Scout for funn

    5 0 Отговор
    Искам само да обърна внимание на едно НЕЩО как АЛКОХОЛА е ПРИЧИНА за много БЕЛИ .Катастрофи ,убииства ,драми .Защо не се помисли в тоя парламеЕнт за забрана до 21 години .Дайте си сметка какво се случва ,колко от хората се напиват вечер .Колко ужасни ситуации АБСОЛЮТНО на всяко НИВО се лучват заради АЛКАШ .Само си дайте сметка .Не говоря въобще за този случай.
  • 14 дявола

    16 1 Отговор
    Е сега някой пиян да му резне зелката и готово
  • 15 ОБ4

    15 1 Отговор
    Да се разстреля!Данъкоплатците не са длъжни да го хранят цял живот!
  • 16 Бачо Киро

    19 1 Отговор
    Поети алкохол или наркотици по собствено желание би трябвало да УТЕЖНЯВАТ присъдата, не да ми се оправдават...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ДЕМОНкрация!

    12 1 Отговор
    Ще лежи 15 год и ще го пуснат охранен, нацепен от тренировки, научил мн далавери от другите бандити. Затова нямат страх от системата!
  • 19 Яжо Секвоев

    12 1 Отговор
    СМЪРТ ЗА ТОВА, НЕ Е ЧОВЕК.
  • 20 стоян георгиев

    8 3 Отговор
    искам с тоя да ме оставят около 1 минута на саме!само една минута!

    Коментиран от #31

  • 21 Scout for funn

    3 0 Отговор
    Днес факти ни заливат с разни гадни новини само обърнете внимание как утре цял ден ще ни заливат само с позитивни работи .Така насждат представа . Всеки ден някъде по света стават лоши и хубави неща ФАКТИ днес са решили да ни направят серия гадости .Утре обаче помнете ми думата няма да има нито една гадна новина нито една .Това го правят и телевизиите изливат гадости и другият ден само позитивни неща медията избира с какво да си запълни съдържанието.И когато ти играе по нервите знае че играе и ти пак ще влезнеш .Демек използва смърта на някой като кукичка а след това същата медия се явява успокоител на реалноста .Само това не е реалноста .Ако решат могат само човешки спокойни зряли новини да пускат без да всяват гърмеж .Ма неискат .Утре обаче очаквайте само позитивни нови

    Коментиран от #28

  • 22 Scout for funn

    0 0 Отговор
    Днес факти ни заливат с разни гадни новини само обърнете внимание как утре цял ден ще ни заливат само с позитивни работи .Така насждат представа . Всеки ден някъде по света стават лоши и хубави неща ФАКТИ днес са решили да ни направят серия гадости .Утре обаче помнете ми думата няма да има нито една гадна новина нито една .Това го правят и телевизиите изливат гадости и другият ден само позитивни неща медията избира с какво да си запълни съдържанието.И когато ти играе по нервите знае че играе и ти пак ще влезнеш .Демек използва смърта на някой като кукичка а след това същата медия се явява успокоител на реалноста .Само това не е реалноста .Ако решат могат само човешки спокойни зряли новини да пускат без да всяват гърмеж .Ма неискат .Утре обаче очаквайте само позитивни нови
  • 23 Хаджи хаджи Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "БЯС":

    А какво стана с героят от Русе? Мангала убил журналистката! Такива не в затвора или психиатрията, а на кладата , за назидание на другите!

    Коментиран от #27

  • 24 Голям прос

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Добре, че си намалил миризмата на описанието си
  • 25 Голям прос

    7 0 Отговор
    Като не могат да пият, да не почват тоя занаят. И аз съм се напивал, ама не съм изнасилил никого. Доживот!!! За да няма други почернени майки
  • 26 милка

    7 0 Отговор
    какво му лекуват на идиота? -изрод лекува ли се при такова зверство,дано в затвора да му помогнат и да го оправят.
  • 27 БЯС

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Хаджи хаджи Българин":

    Те са много гадините, дето не заслужават нито въздух да дишат, нито слънце да виждат, но такива са ни законите – повече от до живот без замяна няма. Мен ако ме питаш за такива какво наказание искам, но се сещай, щото ще ми изтрият коментара. За ориентир–помисли за някои прийоми в исторически план.
  • 28 Да ти кажа

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Scout for funn":

    Гадни или не, това е реалността. Не съм адвокат на нито една медия, но по принцип, ако не съобщят значи има медийно затъмнение, а като съобщят, порои от коментари и възмущения. То да имаше само хубави,всички щяхме да сме доволни, ама де тоя късмет?
  • 29 Георги

    3 0 Отговор
    Кастриране и доживотен затвор в уранова мина!
  • 30 До #6

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Професор":

    Професоре, на Фътмака може само ДГД или друго яче казано - да го хванеш за реактивния двигател, а колкото до тъй наречения от теб "Генерал Борисов", ако не знаеш няма такъв, но има една уникално проста и нагла Тиква на която ѝ викат Винету, защото е невероятно "интелигентен", досущ като теб - неговия върл фен! 😀 Ама тя простотията не ходила по животните, а по хората, ако не си разбрал, пишман Професоре! 🥴
  • 31 И,КАКВО

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    И КАКВО ЩЕ МУ НАПРАВИШ?),ХАЙДЕ ОПИШИ))....

    Коментиран от #35

  • 32 И,КАКВО

    1 0 Отговор
    И КАКВО ЩЕ МУ НАПРАВИШ?),ХАЙДЕ ОПИШИ))....
  • 33 Фалшива държава

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "мечо":

    Да умре така както детето по такъв начин да се мъчи да изпита всяка болка която е причинил мн още жестоки убийства ще се случват за съжаление в такава държава като нашата няма вече закони и всеки си прави каквото иска без страх от последствия защото няма такива!!!
  • 34 Като сте избрали за вожд кратуна....

    4 0 Отговор
    Най-после някое официално лице да се осмели да каже, че урода е циганин-пришълец от друг район на България.Чак днес! Циганите в селото били 1200, българите-500 и няколко турци. Кой ги размножи тези паразити, от какво се изхранват, никой не казва, въпреки, че всички знаят-държавна субсидия, измами кражби грабежи... Хайде, местните ги е страх от от циганската безнаказаност в селото, ами Парламентът, МС, медии, магистрати, полиция? Още ли има наивници, които вярват в циганската интеграция, или всички са се наредили мълчаливо на опашка за соросоидите сребърници. За кой ли път се доказва сентенцията: " Всеки народ си заслужава управлението!"
  • 35 Предложение

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "И,КАКВО":

    Да го разфасова за резервни части
  • 36 Ясен

    2 0 Отговор
    СМЪРТ!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ЕБЛИЧ

    1 0 Отговор
    и ние ще се напием за да те убием с камъни на площада
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Манафа от софийски централен.

    3 1 Отговор
    Да ни го водят по-скоро. Първо ще му извадим всичките предни зъби. Боя и мбането са му гарантирани докато един хубав ден ще се самообеси.Тоя жив няма да излезне . Такива не издържат повече от година, особено с такова престъпление. Затворнически кодекс.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.