Last news in Fakti

2 Юни, 2012 16:36 3 120 0

Два микробуса с контрабандни цигари засечени от полицията

  • цигари-
  • контрабанда
Два микробуса с контрабандни цигари засечени от полицията - 1
Снимка: МВР

Полицейски служители задържаха голямо количиство цигари без бандерол при акции вчера, съобщават от пресцентъра на мВР.

600 000 къса цигари без акцизен бандерол са задържани при проверка на микробус, със софийска регистрация, на главен път Е- 79, на разклона за село Тополница. Цигарите с марка “BROOKS”  са били открити в багажното отделение на буса, който е управляван от 41-годишен мъж от София. Той е задържан за 24 часа.

При друга акция служители на сектор „Борба с организираната престпност” и добрички полицаи  спрели за проверка на входно - изходна пътна артерия в областния град товарен автомобил „Мрецедес 312”, шофиран от 40-годишен мъж. При последвалото претърсване на камиона, антимафиотите открили тайник, в който били натъпкани 180 000 къса цигари без бандерол. Тютюневите изделия от марката „Корсар” били прикрити с „тапа” от амбалаж за плодове. Водачът е задържан, повдигнато му е обвинение за извършено престъпление.

И по двата случая са образувани досъдебни производства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА