Last news in Fakti

19 Август, 2019 15:16 1 498 11

Прокуратурата поиска постоянен арест за убиеца от село Сотиря

  • сотиря-
  • мартин трифонов

Мартин Трифонов е обвинен в блудство, изнасилване и убийство на малолетно момиче

Прокуратурата поиска постоянен арест за убиеца от село Сотиря - 1

Окръжна прокуратура – Сливен внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Мартин Т., обвинен в блудство, изнасилване и убийство на малолетно момиче, чиято смърт е причинена с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин.

Той е обвинен за това, че на 15.08.2019 г. в с. Сотиря, общ. Сливен, извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на малолетно момиче, като употребил за това сила и я привел в безпомощно състояние, и деянието е извършено повторно – престъпление по чл.149, ал.3, вр. ал.2, т.1, предл.1 и т.2, вр. ал.1 от НК.

Той е обвинен и за това, че на същата дата и в същото населено място, се съвкупил с малолетното момиче, като я принудил към това със сила и я привел в безпомощно състояние – престъпление по чл.152, ал.4, т.1, вр. ал.1, т.2, предл.1 и т.3 от НК.

Мартин Т. е обвинен и за това, че на същата дата и в същото населено място, умишлено умъртвил малолетното момиче, като деянието е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост – престъпление по чл.116, ал.1, т.4 и т.6, вр. чл.115 от НК.

Предстои Окръжен съд – Сливен да насрочи начален час на съдебното заседание, което ще бъде проведено днес, както и да посочи мястото, където то ще бъде проведено.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНИАЛНАТА ДЪРЖАВА

    22 1 Отговор
    В МОМЕНТА ИЗРАСТВАТ 1 МИЛИОН РОМСКИ ТИНЕЙДЖЪРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, ОБНОСКИ, ПРОФЕСИЯ НИ ПРЕПИТАНИЕ . . . ТЕ ВЕЧЕ ЗАЧЕВАТ НОВИТЕ РОЖБИЧКИ, ДЕМЕК СЛЕД 5-6г ЩЕ ИМАМЕ ОЩЕ 2-3 НОВИ МИЛИОНА . . . ВСИЧКО ТОВА НА ГЪРБА НА 2 МИЛИОНА РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ ? ? ?

    Коментиран от #2

  • 2 AZззззз

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНИАЛНАТА ДЪРЖАВА":

    Много ми е трудно да го кажа, но може би щеше да е по-добре, ако не ни бяха освободили... България е един масов гроб, който всички ние си копаем ден след ден. При това смирено...
  • 3 Народен съд

    12 0 Отговор
    Какво го бавите тоя? При доказана вина "на стола" и това е. Бил имал права. А детето нямаше ли? Има право само на едно "на стола".
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    0 1 Отговор
    Връщане на смъртното наказание... няма друга алтернатива. С тази толерантност и зачитане правата на човека, до никъде няма да стигнем, освен да хрантутим разбойници с данъците си, които избиват децата ни и ограбват родителите ни. Няма ли този европейски съюз да се усети, че така не става и толерантноста и хрантутенето на такава измет ще ни докара до самоунищожение? Кави са ползите от тези хора, които крадът, убиват, бият, правят далавери, не работят, не учат и нямат квалификация...никакви, те само и единствено тежът, пречат и дърпат обществото!? Поредното доказателство, че за хора(не само от ромски произход) с този начин на мислене интеграцията е невъзможна и те трябва да бъдат наказвани жестоко и тотално отделяни от нормалното общество, защото те разбират само от едно...тежки и смъртни наказания.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.