Last news in Fakti

27 Август, 2019 13:18 9 447 17

Собственикът на "Бесо": Искат да ми откраднат бизнеса

  • бесо-
  • погром

Партньорът му Красен Кръстев, който бе задържан за погрома, се опитвал с фалшиви документи да му отнеме собствеността от фирма с големи капитали

Собственикът на "Бесо": Искат да ми откраднат бизнеса - 1

Собственикът на потрошеното столично заведение "Бесо" Емануил Лазаров разбрал по телефона за инцидента и не е имал намерение да го крие от МВР. Това обясни самият бизнесмен пред bTV, който разказа своята версия за случая. Той бил информиран от салонния управител, които му казал, че сигнализирал полицията. Той се доверил на служителя си. Затова не се обадил на полицията.

В никакъв случай не бих си позволил да разрешавам въпросите сам особено при подобни случаи, категоричен бе Лазаров, известен и като Емо Негъра. Разчитам на органите и институциите, изтъкна бизнесменът. Той и служителите му съдействали на органите на МВР.

Лазаров не е смятал сам да си решава казуса особено след като има нападение срещу него и заведението, разчитал на компетентните органи. Нападателите му оставили послание и Емил Лазаров го е предал съответно на службите. Разказал всичко за инцидента.

Партньорът му Красен Кръстев, който бе задържан за погрома, се опитвал с фалшиви документи да му отнеме собствеността от фирма с големи капитали. Двамата искали да се разделят като бизнес партньори.

Искал съм да разрешаваме всички въпроси с дипломация, изтъкна Лазаров. Не съм убеден, че става въпрос за пари, коментира той действията на Кръстев, който вече подал фалшиви документи в Търговския регистър.

Бизнесменът подозира, че се опитват да му откраднат бизнеса. Кръстев му бил голям приятел. От десет години работели заедно. Направих го част от семейството си, той е кръстник на децата ми, разкри още Лазаров.

Човекът, който стои зад това е абсолютно безскрупулен и се чувства недосегаем, изтъкна той. Страхувам се за живота си, имам жена и деца, разказа още Лазаров. Притеснява се и за клиентите си. В десетгодишната история на заведението нямало подобен инцидент.

Припомняме, че на 12 август група от няколко души нахлу в заведение на столичния булевард "Тодор Каблешков" и нанесе сериозни материални щети.

На следващия ден бе задържан поръчителят на деянието. На 13 август главният секретар на МВР обяви, че полицията е разбрала от медиите за погрома в столичното заведение.

Във връзка със случая премиерът Бойко Борисов коментира, че двама собственици си мерят кой е по-голям тарикат.

На 14 август стана ясно, че основната версия, по която се работи е спор за половин милион лева.

Софийски градски съд решава днес дали да остави за постоянно в ареста единствените двама задържани за погрома в „Бесо”. Според магистратите на първа инстанция Цветко Цветков и Сергей Димитров са опасни и има шанс да попречат на разследването, ако бъдат пуснати на свобода.

Двамата са се предали сами в полицията, когато разбрали, че ги издирват. Останалите четирима участници в наказателната група обаче остават в неизвестност вече цели две седмици. Въпреки, че от МВР бяха категорични, че случаят ще бъде разрешен за часове и всички виновници ще бъдат установени това така и не се е случило. За момента с повдигнати обвинения са само двамата задържани и обявените за издирване Петър Паунов и Веско Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДДРОнег

    16 0 Отговор
    Поредното доказателство, че няма нормална държава, а сме мутренска корпорация !!!
  • 3 Спорт тото

    19 0 Отговор
    Краденето на бизнес в БГ е национален спорт подкрепян от държавата.
  • 4 ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩ

    18 0 Отговор
    СОБСТВЕНИКА НА БЕСО ИМА ОГРОМЕН ИМОТ ОТ 5-6 ДЕКАРА, И СЕГА ЩЕ СТРОЯТ КООПЕРАЦИЙКИ ТАМ. КАК Е ПРИДОБИЛ ТОЗИ ИМОТ ? ТАМ ВИНАГИ Е ПЪЛНО С Л..НА / УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО КОИТО СА КРАЛИ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ - ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ/ ГЛЕДАШ КОЛИТЕ - БЕНТЛИТА, ПОРШЕТА И ЛИГАВИТЕ ПРЪДЛЬОВЦИ КОИТО КЕ ВОЗЯТ ВЪТРЕ. ПЕРСОНАЛА В БЕСО Е НА 12 ЧАСОВИ ИЗТОЩИТЕЛНИ СМЕНИ . . .

    Коментиран от #10

  • 5 Телевизора на Елвис

    6 0 Отговор
    Слънчицето и по този казус е изразил мнение. Евала. Човека е в течение на всички далавери в държавата.
  • 6 Пропаднала Държава

    12 0 Отговор
    Ще се разплача,направо едвам сдържам сълзите си...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Няма такава Държава дори по третия свят

    3 0 Отговор
    Има една приказка че всеки си плаща дълговете с лихвте рано или късно, даже може и семейството да плаща! 95% от милионерите в БГ са бивши служители на ДС(Държавна Сигурност) за по младите съм написал какво е ДС:-) Та въпросното ДС е все едно мутренска групировка само че законна и подкрепяна от Държавата демек най силната възможна такава и тя си остана такава и до ден днешен защото в момента всички са милионери;-) дано някой ден ги избият всички червени боклуци и си платят за всичко което са направили и откраднали:-)
  • 9 В северна корея това е навъзможно да

    0 0 Отговор
    Се случи никога😂😂иначи разправяте че била изостанала страна и диктатор тиранин😂😂😂
  • 10 Там едно време

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТО ИМУЩ":

    Беше турист импекс и немаше кокошарници построени кафез до кафез
  • 11 Добре де

    1 0 Отговор
    Защо купувате курници в павлово и бъкстон кварталите виждате че е отврат за живеене и паркиране?спрете да купувате кафезите там и мутрите дето ги строят да немат покупки
  • 12 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ТИХЛЬОМИРЕ , ДРУГИТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ...ЧЕТИ ИНФОРМИРАЙ СЕ ТАПАНАРИНО ЖУРНАГЪЗ !!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #14

  • 13 Дядото

    8 0 Отговор
    Тоя Красен ...е див селски бек и си вярва че е безсмъртен....то и другия е дрисльо ама жена му поне не се праска където свари...!! :)
  • 14 Добри Чинтулав

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "ПЕНКО":

    ТИ СЪЩО ИМАШ БАЯ ПАРА МАЙ ? КАК Я "ПРИСВОИ" ТАТКА ТИ ЛИ ПОМОГНА ?
  • 15 Бесо Хоумс

    1 0 Отговор
    Днеа .бг строители, предприемачи... утре сувалкаджии, дипломати...
  • 16 Собственик на апарт.BESO

    0 1 Отговор
    Ето това е "красотата", която са сътворили "почтеното семейство" в наша чест и са го изпратили до ДНСК.

    Както ви споделих, Зявлението е подписано от сестрата на Емануил - Камелия Гислер и от служителката на Десислава - Анелия Трайкова, която всички вие познавате. Те изпълняват ролята на подставени лица като представляващи дружеството. Емануил и Десислава дори не смеят с имената си да застанат тук.

    Акцентирам и съм ви го маркирал със зелен цвят, изразеното определение от представителите на Кепитал Фанд, че има цитирам "наличието на пречки за провеждане на приемателна процедура". Надолу са изредили всички тези "измислени глупости", за които ви писах онзи ден в имейл, като дори споменават, че ще претендират за цитирам "ликвидация, поради наличие на важни причини" на Си Би Глобал. Това е толкова смехотворно, а и няма как да се случи, че нямам думи с които да го коментирам.
  • 17 Собственик

    0 1 Отговор
    Пълна глупост ще му вземат бизнеса!
    Семейство мошеници ходят с охрани ако са чисти от кои и какво ги охраняват.
    НЕ СИ КУПУВАИТЕ ИМОТИ ОТ ТЯХ ЩЕ ИЗГОРИТЕ .СЕСТРА,ЖЕНА,ФИРМИ ,СХЕМИ.