Last news in Fakti

4 Юни, 2012 21:47 1 695 1

Катастрофа в Румъния с наш шофьор на автобус

  • автобус-
  • катастрофа-
  • румъния

Автобусна катастрофа в Румъния взе най-малко една жертва. 12 са пострадалите сред пътниците - украински туристи, чиито автобус се преобърна в източния окръг Вранча.

Представител на местните власти заяви за медиите, че шофьорът на превозното средство е български гражданин. Той заспал на волана и така автобусът излязъл от пътното платно.

Според румънската полиция жена на 56 години е починала, а други 12 души са ранени и откарани в болница. В автобуса са пътували общо 28 души, които се връщали от почивка в България.

Част от украинските туристи вече са отпътували към родината си, придружени от генералния консул на Украйна, предаде бТВ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 елее

    0 1 Отговор
    аидее разбраха ни и украина румъния кви сме калафи