Last news in Fakti

5 Юни, 2012 08:23 1 589 0

Двама загинали при катастрофи

  • катастрофа
Двама загинали при катастрофи - 1
Снимка: БГНЕС

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 26 тежки катастрофи с двама загинали и 29 ранени, съобщиха от пресцентъра на СБА.

В района на София са станали 44 леки и 6 тежки катастрофи с 9 ранени.

Велосипедист беше блъснат от ТИР в центъра на Пловдив и загина на място.

 

Край Вълев мост вчера при ляв завой лек автомобил Опел "Тигра", управляван от 67-годишен мъж, живеещ в Ракитово, вероятно при движение с несъобразена скорост, се преобърнал няколко пъти извън пътя, съобщиха от полицията в Пловдив.

На място е починало 14-годишно момче от Ракитово. В болница са откарани водачът на автомобила, който е в тежко състояние и 17-годишно момче от Ракитово.

През последното денонощие в спешното консултативно отделение на "Пирогов" са приети 6 пациенти, пострадали при катастрофи.  На лечение са оставени трима от тях, съобщиха от клиниката.

29-годишна жена е пострадала на бул. "Сливница". Получила е счупване на глезена.

23-годишна жена е със сътресение на мозъка и рани на дясното рамо. Ранена е като пешеходка на бул. "Шипченски проход".

След катастрофа на бул. "Сливница" и "Константин Величков" са приети двама водачи - жена и мъж. И двамата са освободени за домашно лечение.

С 4 счупени ребра и пневмоторакс е приет  86-годишен мъж. Ударен е от кола на бул. "Христо Ботев".

 



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА