Last news in Fakti

5 Юни, 2012 08:13 1 535 7

Бременна жена блъсна линейка

  • катастрофа-
  • линейка
Бременна жена блъсна линейка - 1
Снимка: БГНЕС

Бременна в петия месец жена блъсна линейка с BMW-то си снощи, съобщиха от полицията. Линейката е превозвала възрастен човек.

Инцидентът е станал на кръстовището на булевардите „Сливница” и „Константин Величков” в столицата около 21 ч.

Всички участници в катастрофата, включително и пациентът, превозван от Спешната помощ,  са се разминали с леки наранявания. Бременната шофьорка е със счупена ръка, но няма опасност за бебето.

Установява се причината за пътния инцидент, в който бременна жена е блъснала колата си в линейка снощи в столицата. Образувано е досъдебно производство и в рамките на проверката, ще стане ясно кой е виновен, уточниха от СДВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    1 0 Отговор
    dano da e ok bebeto

    Коментиран от #2

  • 2 Венцеслав Иванков

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил Червенков":

    ОК е, обаче тази е някаква мутреса и ще роди мутресче, което като порасне ще кара с 200км/ч бмв-то си по градските улици и вероятно ще бъде стане причина за десетки инциденти... вероятно някои от тях с летални изходи.

    Коментиран от #4

  • 3 тъйтъй

    1 0 Отговор
    Демек да не оцелее...прегледай се!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Венцеслав Иванков

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "тъйтъй":

    Представих, най- вероятния сценарии, подкрепен от житейските ми наблюдения. Сещам се за едно детенце със скъпа кола, което вече 2 пъти убива хора, като участник в движението и все още е на свобода. Остави това, обаче и книжка има и продължава да кара! Тате плаща и синчето убива и ще убива. Бедните хорица да мрат...така им се пада, като имат съвест и нямат пари! .... Съществува вероятност детето да не бъде, като родителите си, но шанса е минимален.
  • 6 танкист

    0 0 Отговор
    тази бременна ще е с габаритите на танк хахахаха да блъсне линейка
  • 7 Ambulance

    0 0 Отговор
    Няма да коментирам случая,но се питам ако фалшивата сирена откаже а бурканите светят това все пак е сигнал и линейката не е длъжна да спира на всяко кръстовище за да даде път на поредния келеш с лъскава кола надул музиката без да го интересува че линейката свети и вътре може да умира човек!Ами при другите случаи когато линейката има сирена защо пак я блъскат,при тази малоумна скорост на тая при преминаване през кръстовище никакви сирени не помагат! Може би куклата ако караше с 40,50км.в населено място нямаше да стане така?Ако закъснеем-защо сме закъснели и хората умират,ако бързаме-защо бързаме и не даваме път на келешите зад волана?Кой с кого трябва да се съобразява помислете вие?След като роди може да влезе в затвора поне за 1 година.Крайно време е да променим начина си на мислене и поведение!