Last news in Fakti

5 Септември, 2019 13:29 13 920 7

Нов голям удар по Ангел Бончев

  • ангел бончев

Маскиран крадец обра бившия футболен шеф

Нов голям удар по Ангел Бончев - 1
Снимка: БГНЕС

Маскиран крадец обра бившия футболен шеф и жертва на "Наглите" Ангел Бончев. Той е успял да свие три каси с общо 27 000 лв и 700 евро, съобщава "Телеграф". Престъплението станало в неделя в хидропарк Казичене, но жалбата в полицията е пусната във вторник, разкри Бончев.

От СДВР потвърдиха за случая, като допълниха, че в момента извършителят се издирва. Ангел Бончев стопанисва хидропарка. Там имал няколко преносими малки каси.

Предполага се, че някой е знаел, че държи там крупната сума, тъй като и моментът на удара бил изчислен така, че да не е на обекта, смятат разследващи.

Камери обаче заснели престъпника. Той бързо взел металните касети, в които имало 27 бона и 700 евро и духнал с мотор. Бончев сподели, че се надява колкото се може по-бързо апашът да бъде арестуван.

Ангел Бончев е бивш изпълнителен директор и президент на Литекс и бивш шеф на Спартак (Плевен).

През 2008 г. той и съпругата му Камелия бяха сред първите жертви на "Наглите". Бончев е държан в плен в продължение на 50 дни, а след това изхвърлен в района на Княжево с два отрязани пръста. За да освободи съпругата си, той преведе 157 000 евро на фондация за борба с рака на гърдата.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГоСт

    50 1 Отговор
    Този човек направо го съсипаха...Беда,след беда.
  • 2 дедо

    34 2 Отговор
    И какво стана после с парите у фондацията?
  • 3 А ве

    37 4 Отговор
    С гришата хванеш ли се.......
  • 4 Бай Тошо

    19 2 Отговор
    Пишман да станеш че си българин, такива времена настанаха
  • 5 До2

    8 0 Отговор
    Фондацията направи в държавна болница нещо като център но искаха пари и после го опразниха.Сега никой не го ползва-ни Царица Йоана ни фондацията
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Eee

    3 0 Отговор
    Синът му естествено.. кой друг може да е.