Last news in Fakti

29 Септември, 2019 12:40 2 660 10

Мъж кла жена от ревност в Септември, хванаха го

  • септември-
  • ревност

Пловдивчанката била в Септември при роднини

Мъж кла жена от ревност в Септември, хванаха го - 1
Снимка: Shutterstock

В петък следобед в полицейското управление в Септември се получил сигнал за намушкана с нож жена. Пристигналите на мястото екипи установили, че пострадалата е 36-годишна пловдивчанка. Тя била транспортирана с линейка в МБАЛ-Пазарджик с прободни рани в областта на корема и краката.

В хода на разследването е установено, че жената е била при роднини в Септември.

Пристигналият впоследствие на адреса 41- годишен мъж, с когото живеела на семейни начала, в изблик на ревност нанесъл няколко удара с нож по тялото ѝ, след което се качил в автомобил и избягал. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември, като са иззети веществени доказателства, в това число и оръжието на престъплението.

Със съдействието на полицейски служители от ОДМВР-Пловдив нападателят е установен и задържан на територията на пловдивския квартал „Столипиново“. Повдигнато му е обвинение и наложена 72- часова мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Действията по разследването продължават под наблюдението на Окръжна прокуратура- Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПСИХО

    14 1 Отговор
    Ревността е болестно състояние, независимо от расата и етноса, но при някои се проявява в убийствена форма.
  • 2 Иво

    20 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: нападателят е установен и задържан на територията на пловдивския квартал „Столипиново“.

    Всичко е ясно.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 това е

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Хасан?
  • 5 Бай Басри

    1 2 Отговор
    Аууу туй в Булгариата само такиви останаха дет само сигхански рабти прават, ва!
    Тоз много порст.. Тука на Гхерманията жината злато.. Помощи носи на него.. Как такха ша коли на него.. Туй глупости, ва!

    Коментиран от #7

  • 6 Сега ще ви кажа

    3 0 Отговор
    Защо става така. Първо или мъжът не може да оцелее с жената до себе си знаейки че ако тя го напусне никоя няма да го иска. И той ще остане с 480 лв заплата и ще бъде на улицата. Но жените са лесни те си намират други пичове за да оцелеят. Ми мъжът затова я намушкал защото неговият живот е застрашен. Той не може да живее така. И по добре той да я убие и да влезе в затвора за да оцелее и да има какво да яде и гледа.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Никой не може да притежава другиго

    2 1 Отговор
    Като собственост ! Това че са се съгласили доброволно да съжителстват не прави нито един от тях - собственик на другия ! Всеки си е сам господар ! А другото се нарича - любов , уважение , почит , внимание , вярност , компромис , търпимост , прошка . А това няма ли го - всеки мирно и тихо по пътя ! А ма никой за туй на " Фермата " на Шоуто на Слави , на сцената на НТ " Ив. Вазов " Кумиците - няма да ти каже. Не знам защо у нас жената се счита като собственост на мъжа. На какво основание ? Освен на НЕВЕЖЕСТВОТО !
  • 9 Жената не е крава или овца

    2 1 Отговор
    Че да и теглиш ножа ! Каквото и да е сторила не е дело на Пуека да я съди !
  • 10 Когато един Пуек види че за

    1 1 Отговор
    Никакъв Х не става , почва да преследва жена си и децата . А в същност , Пуека а за ...... !