Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 07:52 1 147 4

Произнасят присъдата на Орлин за смъртта на Евгения

  • евгения-
  • убийство-
  • ревност

Три години след убийството

Произнасят присъдата на Орлин за смъртта на Евгения - 1
Снимка: БГНЕС

На първа инстанция съдът ще произнесе присъдата на Орлин Владимиров - основният подсъдим по делото за смъртта на Евгения, чието тяло бе открито в куфар. На последното заседание по делото в края на септември Орлин направи шокиращи самопризнания като заяви, че е убил съпругата си по невнимание, припомня Bulgaria ON AIR.

В съучастничество е обвинен и бащата на Орлин - Пламен Владимиров, който беше пуснат под парична гаранция. Според обвинението основният мотив за извършването на деянието е ревност.

Финалът на делото идва 3 години след убийството на Евгения, която изчезна през октомври 2020 година, а след подаден сигнал за издирване тялото ѝ беше намерено в куфар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 тебе

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Град Козлодуй":

    редовно те уважават ромляните
  • 4 тоя рогач отмъкна доживотна

    3 4 Отговор
    ревнувал много.страхувал се и от последствията на развода,демек детето за мене, апартамента за мене,а и друг мъж-пак за мене.стават тия работи,ама чак доживот,това вече прехвърля границите на нормалното човешко съществуване.има да го връткат тоа рогач в затвора,а?