Last news in Fakti

13 Октомври, 2019 15:11 4 021 4

Спецполицията погна купонджиите в Пловдивско

  • пловдив-
  • хисаря-
  • акция-
  • проверки-
  • дискотеки
Спецполицията погна купонджиите в Пловдивско - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС, архив

Различни нарушения след проверки в четири заведения в област Пловдив. Операцията на служители от пловдивския сектор "Специализирани полицейски сили" е била проведена в ранните часове на днешния ден. Екипите са посетили нощен клуб в Хисаря и друг в с. Калояново, бар в Стамболийски и дискотека в Асеновград. Общо са проверени 160 лица и 29 моторни превозни средства, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Документирани са 10 случая на непълнолетни посетители без придружител, за които са съставени актове по Закона за защита на детето. По Закона за здравето за издадени 6 акта и 3 протокола за тютюнопушене в закрити помещения. За нередовни документи са съставени 14 акта и един по ЗМВР. Издаден е и констативен протокол на частната охранителна фирма на единия от обектите. В рамките на осъществения пътен контрол около заведенията са засечени 5 пияни водачи, единият от които с над 1,2 промила.

По Закона за движение по пътищата са съставени 6 акта и две глоби с фиш. Образувано е едно бързо производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емиии

    9 2 Отговор
    Чакай да дойдат джагалите да видиш тая "спец полиция" какъв хой я чака.Ганьо може да го мачкаш как си искаш,той доказано е мека душица.
  • 2 оп саа

    8 2 Отговор
    Много ме кефи като ходят да "стряскат" брадчедите по махалите.Бегат яко бате даже и колите си оставят.
  • 3 Робот

    5 2 Отговор
    И по времето на бай Тошо не е имало такива диващини! Да въведат вечерен час, примерно 20ч. и след това да стрелят на месо!
  • 4 qwerty

    0 0 Отговор
    Закон за защита на детето не съществува в правния мир.