Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 12:10 3 630 8

Жена хвана крадци у тях, единият скочи от терасата

  • крадци-
  • скок-
  • тераса

Жената веднага заключила отвън вратата и позвънила на спешния телефон

31-годишен мъж е задържан за кражба от жилище в Димитровград. Това съобщиха от ОДМВР-Хасково.

Вчера в 11,50 часа в управлението е получен сигнал от 40-годишна жена, която сигнализирала, че като се прибрала в дома си на булевард „3 март“ заварила вътре крадци.

Жената веднага заключила отвън вратата и позвънила на спешния телефон. Незабавно към мястото са изпратени полицейски служители, които задържали мъжа от Пазарджик с травма на крака, който по данни на свидетел е скочил от терасите.

В хода на процесуално-следствените действия, на улица „Г.Бенковски“ е намерен и лекия автомобил „Фолксваген“ на задържания , където са открити 3 подбрани ключа за секретни брави, 2 отвертки, накити от жълт метал и 3 мобилни телефона.

Установено е, че в жилището на тъжителката е проникнато чрез отключване с подбран ключ и има разхвърляни вещи. На заподозреният е оказана медицинска помощ в МБАЛ Хасково, където е настанен с фрактура на десен крак.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава, по случая е уведомена Районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sith

    41 0 Отговор
    Жалко, че терасата не е на висок етаж.
  • 2 Един

    38 0 Отговор
    Е сега е времето да му се фрактурира и левия крак,и нека краде с инвалидката...
  • 3 Правосъдие

    25 0 Отговор
    Браво за адекватната реакция на жената и на незабавното откликване на службите–понякога половин час трябва да обясняваш! Скочилият да благодари на Св. Петка, че не се е потрошил повече, а прокуратурата( след като го излекуваме с нашите пари), да поиска ефективна присъда.
  • 4 гост

    15 2 Отговор
    Моят съсед от първи етаж изживя подобно нещо. Двама посред бял ден тарашат двата апартамента на първи етаж, жена му си е у тях и чува някакви удари, отива към прозореца и го вижда този как напъва да отвори дограмата. Избягват и двамата, бели българи, снимани на охранителните камери ясно и точно се виждат. Полицията нищо не направи досега, само беше казала, че били с фолксваген от пловдивско и дотам. Дано са същите и дано ги вкарат в ареста.
  • 5 МАЙТАП БЕ УИЛИ

    5 4 Отговор
    Щом не са я опънали,пак добре........
    А иначе,действала е бързо......Браво.....!!!!!
  • 6 Гост

    2 0 Отговор
    След 24ч. ше го пуснат
  • 7 Петко АЛКОХОЛЕТКО

    1 0 Отговор
    Ми ще скочи ,как няма да скочи след като е ЧЕНГЕ
  • 8 пламен

    1 0 Отговор
    А този със счупения крак ще бъде ли уволнен от мвр ,защото той е ЧЕНГЕ