Last news in Fakti

28 Октомври, 2019 20:40 3 147 6

Пребиха кандидат кмет

  • илиян бърсанов-
  • кандидат кмет

Илиян Бърсанов твърди, че той и хора, ангажирани в изборната му кампания, са били нападнати от привърженици на опонента му

Пребиха кандидат кмет - 1
Снимка: Shutterstock

За нанесен му побой след края на изборния ден съобщи единият от кандидатите за кмет на община Брегово. Илиян Бърсанов твърди, че той и хора, ангажирани в изборната му кампания, са били нападнати от привърженици на опонента му:

"Искаха да линчуват един председател на секционна комисия, че не са доволни от резултатите, които са получили... Организирана група, група роми- поне 30 човека... Нападнаха ни, бяхме към десетина човека.

Трима-четирима бяха повалени на земята, удряни... Но това са похвати отпреди два века... Те тук никога не са губили избори и сега, понеже ще има балотаж, за първи път от 70 години, малко им е некомфортно и...бяха пияни повечето от тях..."

Инцидентът е станал след края на изборния ден вчера. На хората от избирателната секция е осигурена охрана до предаване на изборните книжа в Общинската избирателна комисия, съобщи Блиц.

Днес в Брегово са разпитвани свидетели на инцидента. От полицията съобщиха, че се извършва проверка и за случая ще бъде уведомена прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kick

    20 1 Отговор
    Докат ги наричате галено роми, ще ядете кютек!
  • 2 Влаа 100%

    2 0 Отговор
    Хубава работа ама влашка
  • 3 ДДРОнег

    3 0 Отговор
    Най-обичам пияни роми, пардон сиган и да съм с нещо тежко и твърдо, попът ще има работа !!!
  • 4 Баш Майстора

    1 1 Отговор
    Кмет и кандидат-кмет кога и да ги набиеш,все ще има защо!
  • 5 анонимен

    2 0 Отговор
    Кмета на Брегово говори само на влашки език! Българския му е много труден и трудно-разбираем! Кандидатира се за 5-6 мандат! Бреговчани ще му направят мавзолей! Направо е несменяем!
  • 6 Bai hoi

    0 0 Отговор
    Само лилави в крими хрониката... Електората на бате Гойко.