Last news in Fakti

30 Октомври, 2019 12:33 1 774 5

МВР се зае с палежите на автомобили в София

  • палежи-
  • хиподрума

Няма пострадали граждани, нанесени са само материални щети

МВР се зае с палежите на автомобили в София - 1
Снимка: Facebook, Виктор Гергински

Минути след полунощ в полицията е получен сигнал за горящи автомобили, паркирани в столичния ж.к. „Хиподрума“, съобщиха от МВР. На мястото незабавно са били изпратени екипи на полицията и пожарната, огънят е бил потушен.

Няма данни за пострадали хора, нанесени са само материални щети. При пожара напълно са изгорели три от колите, а други четири, паркирани в близост, са частично обгорели.

Няколко часа по-късно, около 4.30 часа, е съобщено и за запален автомобил в ж.к. „Гевгелийски“. От огъня е опожарен автомобил, засегнати са още три, паркирани в непосредствена близост.

По случаите са образувани досъдебни производства. Извършени са огледи, предприети са процесуално-следствени действия за установяване на всички факти и обстоятелства около инцидентите и издирване на извършителите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буко Баламата

    5 0 Отговор
    А щом МВР-то се е заело ще стане работата.

    Коментиран от #2

  • 2 Патето яки

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Буко Баламата":

    Да ама не. Те са фабрика за досъдебни производсва а не за работа.

    Публикувано във факти.бг: са образувани досъдебни производства
  • 3 Чичо Захари

    0 2 Отговор
    За единия потърпевш казаха, мисля че беше със ситроена, че колата е закупена същия ден, да е карал няколко часа. Тук има нещо гнило...Май сам някои си е направил фоерверките.
  • 4 9637

    0 0 Отговор
    Зае се в смисъл, че вече те ще ги палят, или че ще ги разкриват?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.