Last news in Fakti

4 Ноември, 2019 11:32 8 464 6

Изхвърлиха човек от кола в движение

  • враца-
  • кола в движение

Пострадалият незабавно бил транспортиран към болницата, където водят борба за живота му

Изхвърлиха човек от кола в движение - 1
Снимка: Shutterstock

Пред сградата на пожарната във Враца снощи е бил изхвърлен от движеща се кола човек, който останал да лежи на асфалта, съобщава BulNews.

Случайни свидетели на необичайната случка веднага подали сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнали линейка и патрул на полицията. Още на място спешните медици установили, че става въпрос за млад мъж в тежко състояние, който преди това е бил наръган.

Пострадалият незабавно бил транспортиран към болницата, където водят борба за живота му. На този етап няма повече информация за самоличността на мъжа, както и каква е причината за тежкия криминален инцидент.

В болницата веднага са пристигнали директорът на полицията във Враца Янко Янколово, както и шефът на районното управление Илиян Георгиев. По случая вече работят и криминалисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Избори 2019

    33 1 Отговор
    Масово изтрещяване покрай изборите и балотажите! Не е подкрепил правилния кандидат напр. в Галиче, щото Калинчо го избраха на първия тур.
  • 3 Марио

    4 0 Отговор
    Наркомани
  • 4 Хо-па...

    11 1 Отговор
    Директорът на полицията да почерпи - има ново име Янко ЯНКОЛОВО!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Емигриране към родината😂😂😂

    2 2 Отговор
    Ние българите в чужбина решихме да се върнем вече😂😂😂😂тичаме