Last news in Fakti

29 Юни, 2012 10:44 5 155 6

Млад мъж в кома след побой в Студентски град /Обновена/

  • млад мъж-
  • кома-
  • побой-
  • "пирогов"-
  • студентски град
Млад мъж в кома след побой в Студентски град /Обновена/ - 1
Снимка БГНЕС

24-годишен мъж е в кома след побой в Студентски град, съобщиха за Факти.бг от МВР.

В 4.40 часа в клиниката по неврохирургия е приет 24 годишен мъж. Той е в кома, с тежка черепно-мозъчна травма, опасност за живота, поясняват от "Пирогов".

"Предстои още веднаж да се оцени състоянието му и да вземем решение за евентуална бъдеща операция", коментира в 9.00 часа проф. Стефан Габровски.

Пострадалият е бит пред заведение в Студентски град. При инцидента значително по-леко е пострадал С.К. на 21 г., който е само с контузия на носа.

Според МВР двамата пострадали са братя. След като "сваляли" момичета в дискотека "Мегаденс" братята си тръгнали тихо и кротко, но навън били нападнати от непознати, чийто брой все още не е установен. Пак по първоначална информация тежко пострадалият бил бутнат и при падането си е ударил главата.

В Пирогов е приет и 23 годишен млад мъж  със счупен череп и контузия на мозъка. Той е настанен в клиниката по неврохирургия, с опасност за живота.

По първоначална информация е пострадал при удар с връзка ключове по главата в кв. Банишора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ники

    2 0 Отговор
    абе тая държава няма оправяне , брат ми го пребиха пред 33 и вси4ки са гледали на 18 години с избити зъби и счупено чене и нищо за тия к...лета и са като се разбра кои е знаете ли кво ще стане
  • 2 йордан йордан

    1 0 Отговор
    Ако имаше осъдени побойници в затвора, това нямаше да е често явление!
  • 3 ФБР

    1 0 Отговор
    23 годишното момче със спукания череп го преби Колйо/малката п..ка/,и дори не е арестуван.Този трябва да изгние в затвора!!!
  • 4 тони студента

    0 1 Отговор
    Защо не бият мен? - защото си пия тихо и кротко, а не търся проблеми!!!! - смърт без причина няма......
  • 5 Владимир Владимиров

    0 0 Отговор
    Човек,може да си пиеш тихо и кротко и да не търсиш проблеми,но има други(те са много...)които излизат по дискотеките само за да се правят на големите биячи.Но 1/1 никога не скачат защото са к...и.
  • 6 s_line

    0 0 Отговор
    от както е дошла тая демокрация нищо хубаво не е станало няма и да стане...