26 Ноември, 2019 19:11 9 915 30

Убиецът от Пловдив изпразнил цял пълнител по двете жертви

  • двойно убийство-
  • пловдив-
  • склад

Стрелецът не е криминално проявен, а убитите имат зад гърба си стари криминални прояви.

Убиецът от Пловдив изпразнил цял пълнител по двете жертви - 1

45-годишният мъж, заподозрян в тежкото двойно убийство в пловдивския квартал "Гагарин“, е изпразнил цял пълнител по двете си жертви – неговия 32-годишен бизнес партньор и баща му, който е на 52 години, заяви на брифинг окръжният прокурор Румен Попов.

Както вече "Факти" съобщи, престъплението е извършено със законно притежаван пистолет "Макаров“. Работи се по всички възможни версии, но основната е спречкване между бизнес партньори. Образувано е досъдебно производство по член 116 от Наказателния кодекс – за убийство.

"Към момента се разпитва свидетел, който е чул изстрелите и е подал сигнал на телефон 112“, добави шефът на пловдивската полиция, старши комисар Йордан Рогачев.

След получаването на сигнала, екип на Трето РУ е пристигнал за няколко минути. Униформените са арестували заподозрения на местопрестъплението. Стрелецът не е криминално проявен. Убитите имат зад гърба си стари криминални прояви.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимо

    129 6 Отговор
    Значи нещата си идват на мястото - ще излезе, че човека добре ги е ликвидирал! Жалко само, че ще си съсипе живота.

    Коментиран от #19, #27

  • 2 AБВ

    65 7 Отговор
    Виновна е държавата!

    Коментиран от #10

  • 3 Рошко

    71 3 Отговор
    Убийства катастрофи самоубийства крадене лъжене корупция мафия беззаконие, що то?

    Коментиран от #13, #24

  • 4 Усмивката

    70 5 Отговор
    Законно притежаваните пистолети с ква цел се регистрират.За да влезеш в затвора защото си го употребил по предназначението ли.Чудна държава.С още по чудни закони.

    Коментиран от #5, #12

  • 5 Рошко

    43 3 Отговор

    До коментар #4 от "Усмивката":

    Приятел то оръжие се купува законно за самозащита, ама тук у нашата" родина"и при самозащита да го използваш. пак ще си виновен, така казват краварите с техните наредби докуто при тях не е така, не забравяй че си в абсурдистан, все едно да си имаш жена ама всеки да има право и да тия е, е

    Коментиран от #6

  • 6 Емил

    13 56 Отговор

    До коментар #5 от "Рошко":

    Щом пишеш Родина с малка буква и кавички, явно си платен русофилистик-туркофил - предател на България!

    Коментиран от #7, #8, #18

  • 7 Браво

    49 1 Отговор

    До коментар #6 от "Емил":

    Как на това заглавие пак “УСПЯ” да сложиш русофилиблябля ???
    Как бе “Емиле” - Borislave или там който и от БГ Лакеите Шизо.РеницИ си ?
    А сега по въпроса - ми видял се е човекът в чудо и им е издал тоз път истинска присъда - без “съкратено “ производство !
  • 8 Рошко

    14 9 Отговор

    До коментар #6 от "Емил":

    Ъхъ платен съм, и ко. То кавичките са за подразбиране, ама като ти е толкова интелекта,
  • 9 1944

    19 5 Отговор
    бкп направи от нискочелите спортистчета мутри и полицаи да пазят избраните от народната любов. е , те си отиват едни по един. а десния комунист от село банкя ни върна в 90-те. един и същи батак от девети септември. промяна няма. докато не ги изринем. с шутове.

    Коментиран от #14

  • 10 Офицер от бялята гвардия

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "AБВ":

    И баба ти е виновна. Все някой трябвя да ти е виновен, нали ?
  • 11 червен гърчав трол

    7 13 Отговор
    ПМ е със слаб патрон и малко патрони в пълнителя. Обида е да си отидеш от Макаров. Явно човека е изпаднал в амок. Да затриеш двама души изобщо не ти решава проблемите, а ги прави нерешими. Сега ще влезе до живот и до тук.

    Коментиран от #22

  • 12 Генерал

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "Усмивката":

    Чети закона. В него пише всичко. Законната самоотбрана е начин да спасиш живота си и да не влезеш в затвора. Тоя Рошко, дето ти е писал преди мен, или е пиян или изобщо няма представа за какво става дума. Законната самоотбрана е сложно понятие и изисква известна култура. Не може да застреляш някой в гръб, или да пуснеш по един куршум във всяко коляно и след това "контролен" в главата и да претендираш за законна самоотбрана. Чети практиката на Българския съд и ще видиш, че почти всеки , използвал по подходящ начен личното си оръжие при самоотбрана или при защита живота и здравето на трети лица е оправдан. Просто трябва да си на ясно до къде е самоотбрана и от къде на татък си е чисто убийство. Чети !

    Коментиран от #17, #20

  • 13 онзи

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Рошко":

    Рошко,пожелавам ти едно от горе посочените неща да те притисне,ама яко и сам ще разбереш...що е то

    Коментиран от #16

  • 14 Юстас

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "1944":

    Май ще ви изринем всички мрънкачи. Какво не ви харесва ? Какво искате ? Искате да не работите и да сте милионери. Няма такова нещо. Учете, учете е и пак учете. Ако сте кадърни, ще успеете. Ако сте като ревльото, дето не е разбрал какво е станало през 1944 година, ще си влачите битието и никой няма да е в състояние да ви помогне.
  • 15 Точно така

    4 7 Отговор
    Така е само ревът тия им бил виновен,оня им бил виновен
    Има добре платени работи,но е трябвало да учите
    Животат си е добър,и не мислете ,че като дойдат червените ще сте по добре,пак ще е същото за вас
  • 16 Рошко

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "онзи":

    Аз отдавна и на всеки го казвам, кой каквото ми пожелава, тъпкано да му се връща, ама гледам и на тебе айкютю ти е доста ниско, за да разбереш каквото четеш си трябва понакъдрен мозък
  • 17 Усмивката

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Генерал":

    Кажи ми.Покажи ми поне един ,единствен случай за 30 години ,в който законно отбраняващ се е оправдан.Освен мутренските произволи в дискотеките за които закона и правилата не важат.За какво да чета? Пак казвам .Чудо на чудесата сме.

    Коментиран от #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Шляхтиц

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мимо":

    Много е жалко, че системите в България ще му съсипят живота. Криминално проявените, вместо от СИСТЕМИТЕ, са получили заслуженото от почтен човек и този ПОЧТЕН човек сега ще изкупва греховете на ДЕМОКРАЦИЯТА, която настана в България след КОМУНИЗИМА И СОЦИАЛИЗЪМА.
  • 20 Усмивката

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Генерал":

    Ако тези дваминцата, са били запознати с обстоятелствата и правилата около законната самоотбрана и защита ,не ще ли да са живи и здрави сега.Но окуражавани от действащите закони и правоприлагане са решили че могат да пребият някого без последстви За това са виновни единствено държавата която с калпавите со полузакони от соца държат населението в подчинение и несигурност.
  • 21 Луд

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Усмивката":

    Преди 2-3 години един човек се прибира нападат го във входа и беше ранил единия нападател.Нито го задържаха нито го осъдиха.След 2 месеца му върнаха пистолета.

    Коментиран от #23

  • 22 Луд

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "червен гърчав трол":

    Точна ,че му е по-слаб изстрела го прави идеален за самозащита.Рядко ще има изходна рана ,а и да има проектира вече няма поразяващо действие.С пистолети с по-голяма пробивна сила не стига ,че има и изходна рана ами и излиза със скорост която води до евентуални рикошет ако си в помещение и лоши последици.Обаче ПМ си има стопиращ ефект ,надежден е и е малък.ИДЕАЛЕН за самозащита.А ТТ данните му мога да ти ги напиша наизуст.Ако се чудиш дали съм експерт....Ами продължавай да се чудиш.
  • 23 Усмивката

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Луд":

    Тук става въпрос за убийство.А в действащия закон пише....,,нямаш право да убиваш преди да те убият..Прилагането на сила трябва да е такава с каквато и си нападнат от агресора.В случая човекът е имал късмет ,че не е засегнал жизнен орган.

    Коментиран от #26

  • 24 Соломон

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Рошко":

    Евроатлантизъм.
  • 25 Голям праз

    4 0 Отговор
    Сигурно са го измамили. Нормално е да ги застреля
  • 26 Луд

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Усмивката":

    Ами не съм адвокат и може би си прав ,но ако го изтряскаш и се обадиш на 112 и се правиш на много загрижен и разкаян повече от 3 години няма да отнесеш.Но най-вероятно си прав за закона
  • 27 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мимо":

    Когато държавата демострира безсилие и нежалание да защитава правата на данъкоплатците си, тогава един прецакан човек, без значение дали е добър или лош, не вижда никакъв смисъл в това да се обърне за помощ към полиция, прокуратура, министерство и други представители на държавата. Тогава започват убийствата и саморазправата. В една нормална държава при измами се вика полицията и се започва дело, което трябва да протече бързо, в рамките на месеци и да приключи с адекватна присъда, не условна. У нас за убийства с жестокост дават условни, за убийства след употреба на алкохол и катастрофа пак условни, за трафик на хора условни, за разпространение на наркотици условни, за фатална лекарска грешка пак условни. Условната не е присъда. Разбирам да я дадат в случай, че лекар е направил грешка и е осакатил някого, но първо да си плати голяма глоба и обезщетение на жертвата, след това да му бъдат отнети лекарските права доживот и след това условна колкото да не е без нищо. Вероятно този си е имал основание да действа така.
  • 28 СМУ ПАЗАРДЖИК

    1 0 Отговор
    НЯКОЙ ОТ 5/2 АКО ЧЕТЕ И ЗНАЕ КОГА Е ПОГРЕБЕНИЕТО НЕКА ПИШЕ.
  • 29 Кос Алекс

    0 1 Отговор
    Законно притежаван пистолет за незаконно убийство.....
  • 30 ИСТИНАТА

    0 0 Отговор
    В ПЛОВДИВ СЕ ТРЕПЯТ, А ПЕРНИК ПАК НЯМА ВОДА