Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 13:39 4 310 7

Двойният убиец признал всичко, ето разказа му

  • двойно убийство-
  • пловдив-
  • двоен убиец

Твърди, че се е защитавал, но това обаче не съответства на събраните от огледа доказателства

Двойният убиец признал всичко, ето разказа му - 1
Снимка: БГНЕС

Окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и шефът на ОД МВР Йордан Рогачев тази сутрин коментираха двойното убийство, разтърсило града под тепетата вчера, съобщи Plovdiv24.bg.

Ето какво споделиха те:

Имаме обяснения - извънпроцесуални, написани собственоръчно от страна на задържаното лице, в които той признава извършеното убийство. Според него основният мотив е възникнал спор между него и убития син, последва сбиване, след което изважда законно притежавания пистолет и застрелва и двамата. Спорът е бил за пари - това са неговите обяснения, дадени през нощта.

Твърди, че се е защитавал, но това обаче не съответства на събраните от огледа доказателства. Изстрелял е всички куршуми с изключение на един. Предстои повдигане на обвинение и внасяне на искане за вземане на постоянна мярка задържане под стража. Свидетелят е стоял, чул е разправия и изстрелите и е видял задържания как излиза", обясни Попов.

"Общата им дейност датира от март 2015, занимавали са се с рециклиране на кафеавтомати. Днес предстои повторен оглед. Стрелецът няма регистрирани криминални прояви, като през юли тази година е придобил право да има пистолет. Синът има криминална проява - касаеща телесна повреда и управление на МПС след употреба на алкохол, а бащата - за употреба на наркотични вещества", заяви Рогачев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъп тъпчо

    17 0 Отговор
    Нещо не разбрах къде е разказът на двойния убиец.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    3 2 Отговор
    Ми Ел президенте се прави с 3 куршума, нормално е да опразни пълнителят. 1 фира, 1 в пистолета и 6 в убитите - всичко е точно!
  • 4 Менгеле.

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Ако криминалния контингент не се самоонищожи сам то няма кой друг да го унищожи органите в България дето се занимават с това се правят на кьорави.
  • 5 ???

    7 0 Отговор
    И какво значение има, че е останал един. Когато си започнал да стреляш дори и при самоотбрана, стреляш на сигурно. Иначе може да си пътник.
  • 6 4354

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тъп тъпчо":

    Кое ни ти стана ясно? Разказът на двойния убиец - Cпoрeд нeгo (тоест според двойния убиец) основният мoтив e възникнaл cпoр мeжду нeгo и убития cин, пocлeдвa cбивaнe, cлeд кoeтo извaждa зaкoннo притeжaвaния пиcтoлeт и зacтрeлвa и двaмaтa. Cпoрът e бил зa пaри - тoвa ca нeгoвитe oбяcнeния, дaдeни прeз нoщтa
  • 7 Бай Хой

    2 0 Отговор
    Разбрали са са кат мъже ! :)))