Last news in Fakti

27 Ноември, 2019 11:37 2 954 5

Жертвите на двойния убиец от Пловдив - роднини и съдружници

  • двоен убиец-
  • двойно убийство-
  • гагарин-
  • склад

През последните месеци заради лоши финансови резултати отношенията между партньорите се влошили и започнали скандали

Жертвите на двойния убиец от Пловдив - роднини и съдружници - 1
Снимка: БГНЕС

Роднини, приятели и бизнеспартньори. Това са били тримата мъже, замесени в трагедията, която се разигра вчера следобед в склад за кафе машини на ул. "Борба" в пловдивския квартал "Гагарин".

Баща и син бяха застреляни в склада, а минути по-късно полицията задържа убиеца. Жертвите са 51-годишният В. Б. и синът му Х. (32) , а задържаният за двойното убийство е 45-годишният Й. Т.

По-възрастната жертва и убиецът са първи братовчеди, а Х. е негов племенник. Преди 5 години регистрират фирма с предмет на дейност търговия с различни стоки. Наемат склад започват да рециклират и дават под наем вендинг автомати.

През последните месеци заради лоши финансови резултати отношенията между партньорите се влошили и започнали скандали. Допълнително ситуацията се обострила след като Х. се разделил с половинката си. Според запознати напоследък скандалите зачестили, няколко пъти се стигнало и до бой.

Източници на TrafficNews твърдят, че вчера на място е имало свидетел, който е бил очевидец на цялата драма. "Нещата ескалираха - ако Й. не беше стрелял, те щяха да го убият" разказал свидетеля на свои познати. Той бил и човекът, който позвънил на 112.

След сигнала, към местопрестъплението тръгнал автопатрул на Трето районно, който задържал стрелеца в района на склада. Той не е оказал съпротива.

Мъжът е с чисто досие, няма регистрирани криминални прояви. Бил е спортист, тренирал е борба. Преди е имал магазини за дрехи в града под тепетата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Горан

    16 1 Отговор
    С родата бизнес не се върши.

    Коментиран от #4

  • 3 Гостенин

    9 0 Отговор
    Аз не разбирам кво толко невероятно има? Ако нападнеш въоръжен човек е нормално да бъдеш прострелян! То оръжието е за това. Ако двама нападнат въоръжен ще е невероятно ако нападнатия не се защити с оръжието...
  • 4 PANCH5

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Горан":

    МНОГО СИ ПРАВ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.