Last news in Fakti

3 Юли, 2012 15:18 8 126 12

Шофьор блъсна и уби 5 годишно дете, избяга

  • шофьор-
  • блъсна-
  • уби-
  • дете-
  • избяга

Неизвестен до момента на полицията автомобил снощи около 21:15 часа в село Синдел, Варненско,  уби пет - годишно момче и рани леко двама, с тях е било и шестмесечно бебе, което не е имало видими наранявания. След катастрофата водачът на автомобила е избягал.
Возилото е застигнало  и ударило в гръб движещи се по пътното платно хора. В група се движели 22-годишен мъж от Синдел, 18-годишна от Каменар, която носела 6-месечно момиченце на ръце. С тях било и 5-годишно момче от Синдел.
Колата е помела цялата група. Мъжът е получил контузия на главата, 18-годишната е отказва медицинска намеса, а по бебето не са открити видими наранявания. По-голямото дете обаче е починало в болницата, в следствие на удара. Образувано е досъдебно производство.
От началото на годината са загинали 255 души, а 3227 са били ранени, показва справката на МВР. Само от началото на месеца смъртта си на пътя са намерили 8 човека.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    2 0 Отговор
    e kvo tursat na putnoto platno be

    Коментиран от #11

  • 2 досетлив

    2 0 Отговор
    Брикети са,нали,макар че,както обикновено,сте
    ни спестили тази малка подробност............
  • 3 хххххххххххх

    1 0 Отговор
    Жалко за детето, но възрастните са за е..не. Какво са търсили в 21:15 в група на пътното платно? Предполага се, че колата е била с включени фарове, сигурно и двигателя е работил. Толкова ли не са осетили че ги настига кола за да се приберат в края на платното.
    Не казвам че шофьора е невинен, но всеки трябва да мисли на първо място за собствената си безопасност а не да разчита на това че някой ще го пази. Преди около месец на магистрала Тракия след тунела посока София в завоя ми изкочи един които вървеше пеш с голяма пътническа чанта в ръка в лява лента към тунела. Ако в този момент изпреварваш кола, как да го пазиш като той върви срещу теб с чантата и ти отнема 1 метър от лентата за изпреварване.
  • 4 1896

    1 0 Отговор
    зверски ми писва вече
  • 5 1986

    0 1 Отговор
    тук съм аз
  • 6 Баче Кико

    4 0 Отговор
    На 18 години с 5 годишно дете и 2-ро 6 месечно какви да са (досетлив) много ясно че са.
    Трябва да измислят закон ,които да гласи изван града вечерно време шофйорите да не носят отговорност за пешеходци движищи се по пьтното платно. Да вървят зад мантинела или в банкета ... Онзи ден в младост една патка се бута си количката и пресича улицата разбира се не на пешеходна пътека като пресича 4 ленти 2 в едната посока и 2 в другата и пускам я аз тръгва да пресича обаче телефона и звъна взе да рови из тая чанта и пусна количката , която си пресече целия булевард преди да се усети че количката и вече не е под носа добре че един човек видя какво става и спря колите и хвана количката почти докоснала саседния тротуар. И какво ако някои си кара нормално даже с 40 км/ч и в последния момент една ниска количка ти се поевява закачаш я леко с фара и детото умира какво си виновен за това трябва да има справедлив съд не може всеки да носи отговорност за всички идиоти в тая държава.
  • 7 Milen

    1 0 Отговор
    Не се търпи вече! Хората трябва да се научат, че автомобилите имат по над 8 метра спирачен път в градски условия, а хората спират за част от секундата! Медиите са виновни- пешеходците това, пешеходците онова. Отговорно мога да заявя, че освен шоферите, пешеходците в БГ нямат елементарна култура! Пресичат най-нагло в последния момент точно преди колите и разчитат, че са с предимство. Е с предимство са, ама в много от случаите колите просто не могат да спрат. В други случаи не могат да видят група бразилци в тъмното на средата на пътя. Случвало ми се е няколко пъти-и с хора, и с каруци. Е не знам как се отървах, ама единия път м...ла хвана гората заедно с коня и каруцата, че ако го бях пипнал не знам...! Аре много здраве на всички! :D
  • 8 Misho

    0 0 Отговор
    Каквото и да е било, това не оправдава поведението му - да избяга от мястото, без да се поинтересува какво става с хората и ако е необходимо да им окаже първа помощ!!!!!!!
  • 9 Milen

    0 0 Отговор
    За това няма никакъв спор!
  • 10 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Е ще го хванат естествено.А дотогава ще се крие като мишка в някой килер,но това няма да го спаси.Такива престъпления рядко остават неразкрити.
  • 11 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "pacoran":

    Какво са търсели ли? Сигурно са пресичали грамотнико!!!
  • 12 мими

    0 0 Отговор
    Че са цигани е ясно ама водача е син на вожда от другото село и той м....л