3 Декември, 2019 08:10 4 714 10

Женски бой в центъра на Раковски

  • женски бой-
  • раковски

Снаха и свекърва си размениха шамари

Две жени си спретнаха бой в центъра на Раковски, а причината се оказа стара семейна вражда за имот. Младите и старите били в обтегнати взаимоотношения, след спор за недвижими имоти. Бащата живеел с нова жена, а синът му бил женен и има бебе.

Екшънът се разиграл в ранни зори в петък. Бащата има магазин на площад Пегас, който все още не бил отворен. Двете семейства били там, където отново започнали вечният спор за имота. Кавгата била между баща и син, но двете жени също се включили, пише trafficnews.bg.

Дамите повишили тон една на друга, започнали обиди и в един момент свекървата замахнала и ударила с плесница по-младата жена. Последната не ѝ останала длъжна и я хванала за косата. Чакащите пред магазина веднага се втурнали да усмиряват дамите. Повикана била и полиция.

Роднините били отведени в районното в Раковски, където им били съставени актове по указа за дребното хулиганство. След ден, жените се изправили пред съда, за да се определи размера на глобата.

И двете са били придружавани с адвокати и са дали пълни обяснения. Жените признали за боя и се извинили за създалата се грозна сцена.

Магистратите от Районен съд – Пловдив ги наказаха със санкции по 100 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Age

    16 2 Отговор
    Когато не можеш да използваш мозъка си, това е резултатът.
  • 2 Бачо Киро

    32 1 Отговор
    Бреййй много бързи полицаите бе, като са чули две жени... Иначе за онея другите не бързат въобще, само ако ще ги вардят от народната любов, тогава се раздвижват също. За шамар и дърпане на косата харчели ресурси, съдии, глоби по 100 лв... Вие нормални ли сте бе, идиоти? Разни боклуци тероризират квартали и села и ви няма никакви, чак като убият някого отивате да запишете случая... Тука две жени си били по един шамар и вече се разработихте....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стренгил

    9 0 Отговор
    Гераците в днешно време
  • 5 ДДРОнег

    16 1 Отговор
    Ако джендърската конвенция беше в сила, сигурно виновни щяха да са мъжете, които са се втурнали да ги разтървават и с това са им попречили на законното право на женски бой :):):)
  • 6 Лорд Минчу

    8 0 Отговор
    МегъзЪ пак ли ти ?
  • 7 Зелен бетон

    3 0 Отговор
    Бруслий-шамари със крак
  • 8 Абе

    5 0 Отговор
    Поне да се бият вкъщи че да не плащат глоби и да пълнят гушите на хазна и адвокати!
  • 9 Лилафка - летящия холандец

    10 1 Отговор
    Тук изобщо не се съмнявам за това случилото се, тук живеят най,, интелигентните и възпитани,, хора...!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.