16 Декември, 2019 16:24 4 142 2

Задържаха убиеца от Шумен

  • шумен-
  • младеж-
  • задържан

Пострадалият бил придружен до болницата от приятеля си

Задържаха убиеца от Шумен - 1
Снимка: Shutterstock

Задържаха убиеца на 19-годишния младеж, който беше намушкан смъртоносно с нож в Шумен, съобщават от полицията.

Инцидентът стана около 12,08 часа на 14 декември на ул. "Ген. Скобелев" в града.

В полицията постъпил сигнал, че неизвестен пресрещнал двама младежи на 18 и 19 години и тримата си разменили реплики, които прераснали в спор. Тогава неизвестният извадил хладното оръжие и наръгал 19-годишния в корема, след което побягнал.

Пострадалият бил придружен до болницата от приятеля си, където бил приет с опасност за живота, а малко по-късно починал. Незабавно започнало издирване на извършителя, в резултат на което за 72 часа бил задържан 19-годишен местен жител. При претърсвания в жилището му криминалистите иззели ножа, с който било извършено престъплението.

Задържаният не е криминално проявен. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Директорът на ОДМВР - Шумен старши комисар Ялчън Расим обясни, че казусът е бил сложен, тъй като на местопрестъплението не е имало свидетели.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лошо

    6 0 Отговор
    Директорът на ОДМВР - Шумен старши комисар Ялчън Расим обясни, че казусът е бил сложен, тъй като на местопрестъплението не е имало свидетели. А цялата махала се заклела, че си е бил в къщи и гледал новините по БНТ.