Last news in Fakti

26 Декември, 2019 20:10 1 568 3

Дилър кътал стока в матрьошка

  • матрьошки-
  • дилър

Случаят е от Бургас

Дилър кътал стока в матрьошка - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Бургаски дилър на дрога е кътал стоката си във фризер и матрьошка, съобщи Бургасинфо.

Полицаи при обиска в дома на 44-годишния А. Р., разположен в жилищния комплекс „Изгрев“ са открили амфетамини между замразените продукти в хладилника. При продължилото служебно претърсване криминалистите са се натъкнали на марихуана, която е била складирана в матрьошка.

Униформените са намерили наркотиците при проверка, извършена само двадесетина дни, сред като А. е сключил споразумение с прокуратурата по обвинение за притежание на сериозно количество упойващи вещества. Той се е разминал с условна присъда от две години лишаване от свобода с четири години изпитателен срок, но заради сполетелия го малшанс, сега ще се наложи да изтърпи наказанието ефективно. В момента той се намира в ареста, а утре там ще му бъде предявено и новото обвинение. Прави впечатление, че по пликчетата, в които били поставени дозите, не са намерени дактилокскопни следи, посочи още цитираната медията.

А. вече е осъждан веднъж през 2011 г. Тогава той е нахлул в чужд апартамент, въоръжен с пушка, и произвел изстрел. Срокът на условната му присъда обаче е изтекъл и той влиза по делото като реабилитиран.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    смьрт на дильрите на дрога

    Коментиран от #2

  • 2 Николай Дракополов

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Как така смърт ? Аз съм дилър N1 и още съм жив . Ела да се разберем какъв ти е проблема.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.