6 Февруари, 2020 19:55 46 913 73

Защо бе убит Йордан Динов

  • иван динов

За убийството на Динов се заговори активно 8 години по-късно, след ареста на олигарха Васил Божков

Защо бе убит Йордан Динов - 1

4 април 2012 година, 6 куршума застигат на кръстовище на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий" благоевградчанина Йордан Динов. Посред бял ден! Убиват го на място! Смъртта на именития възпитаник на Американския университет в Благоевград, потомък на известна фамилия, разтърси Благоевград, шокира България.

Показно, поръчково убийство на млад и уважаван в областния център бизнесмен. Математически гений, многократен шампион на България по математическа лингвистика, в топ десет в света по спортен бридж и собственик на фирма за футболни залагания -официален представител на известна в цяла Европа букмейкърска компания, която отваря офиси у нас.

Успешен бизнес заради добрата работа на Динов и по-добрите му коефициенти, давани на любителите на футболните залагания. Изключително конкурентноспособен ,застрашил големи корпоративни интереси у нас! Почти 8 години по-късно един новоизбран прокурор направи ударна акция ,след която името на Йордан Динов изплува, като бизнесмен, елиминиран в битката между букмейкърските фирми и хазартните играчи на пазара.

За убийството на Динов се заговори активно 8 години по-късно, след ареста на олигарха Васил Божков! Тази седмица се появиха публикации, в които се задава въпроса : Божков ли поръча Динов?! Въпрос, на който има надежда да се получи отговор скоро. Ще излезе ли на светло убиецът на Динов, както и поръчителят на тази показна кървава екзекуция?! Забравен от следствените органи ,от прокуратура, случаят със смъртта на Динов, днес отново е актуален.

Коментари разчовъркаха болезнено стари рани на близките и приятелите му, но и припомниха как един брилянтен математик, воден от страстта си да прави математически изчисления и прогнози, се превърна в успешен мениджър и заплаха за вълците в хазартния бизнес у нас и в Европа. Избран да представлява европейска компания, сред стотици кандидати, Динов бързо наложи марката на офисите си в цяла България.

И ако не бяха го емиминирали, днес той със сигурност щеше да е един от най-успешните български предприемачи. За кратко Йордан Динов отвори десетки офиси, осигуряваше работа на над 100 човека. Забелязан като нов играч в хазартния бизнес, той бе подложен на унищожителна атака и непрекъснати проверки от НАП ,прокуратура и комисията по хазарта, тогава. Актовете му, наложени като част от пресата, падаха един подир друг пред съда, защото Динов играеше по правилата, без да гази българските закони.

Над 100 спечелени дела във всички съдилища в България. Тогава адвокатът му, благоевградчанинът Илко Стоянов, бивш заместник -кмет на Петрич, твърдеше пред Struma. com, че Динов е безпогрешен в работата си и, че всичките му актове, паднали в съдилищата, са ярко доказателство за опитите на държавната машина да смаже един законен бизнес, за да не се пречи да олигарсите в държавата.

Динов влезе много силно в бизнеса и въпреки серията безуспешни опити да бъде елиминиран от институциите ,той продължаваше да открива офиси и осигурява работни места Емблематичен в смелостта си, въпреки видимите намеци, че в България е трудно да организираш свой, конкурентен бизнес, поставяйки го на чисти и стабилни основи, Динов никога не се оплака, разказват негови близки .

Не ходеше с охрана, не споделяше, че се страхува. Защото Динов не беше Хазартен тип, той бе математик със страст към математическата лингвистика, две качества, осигурили му категоричния успех в този специфичен и доходоносен бизнес. Затова убийството му дойде като гръм от ясно небе. Благоевград бе потресен! България бе потресена. Много шум се вдигна тогава, но бързо утихна и 8 години случаят сякаш беше потънал в небитието.

Убиецът е неразкрит, поръчителят също. Най-многолюдното погребение ,на което бяхме свидетели. Сякаш целият град се бе изсипал да изпрати Йордан Динов. Стотици опечалени и ужасени хора изпроводиха Динов в последния му път. Шествие, което мина пред полицията в Благоевград в знак на протест срещу изявление на тогавашния вътрешен министър, Цветан Цветанов, разсърдил всички, които го познават с думите, че става въпрос за война в ъндръграунда и, че е убит хазартен бос.. Думи ,които не се отнасяха за Данчо Динов, защото той не бе хазартен подземен бос, а успешен менидъжър в силен и открит, законен бизнес...

Години наред за Динов не забравиха приятелите и близките му. Адвокатът му Илко Стоянов, роднини, близки приятели, приятелката на Динов, организираха традиционен турнир в памет на Динов, който всяка година събира стотици на футболно състезание. За Динов възпоменание бе направено преди 6 години и в Европарламента, на което присъстваха Оли Рен и Мартин Щулц и нито един български евродепутат.

8 -години по късно темата отново е страшно актуална.. Ще отговори ли разследването на прокуратурата и новоизбрания главен прокурор Ив. Гешев на въпроси, които денонощно терзаят близките му : Защо бе убит Йордан Динов и ще бъде ли наказан неговият екзекутор?!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 101 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Дракополов

    47 56 Отговор
    Признавам си аз го убих но по заповед на Васил Божков.

    Коментиран от #41

  • 2 Факт

    135 20 Отговор
    Васил Божков го поръча !!!!!
  • 3 Факт

    121 18 Отговор
    Васил Божков го уби !!!!
  • 4 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    108 22 Отговор
    Божков 💀 ти си следващият.........
  • 5 Стоенчу

    251 7 Отговор
    Цялата машина срещу нормалният човек .Жалко.Така става в родната Татковина...

    Коментиран от #16

  • 6 Novus ordo seclorum

    205 26 Отговор
    Много лесен въпрос! Този човек може би бе убит, защото пунктовете за залози, които отваряше имаха една уловка. Печалбата можеше да се вземе само от пункта в който се пуска фиша. Когато пункта печели , Бизнеса върви, когато дебели играчи ударят голяма печалба , пункта фалира същата вечер, а след два дни в съседство отваря нов пункт , с различна регистрация и собственост . Никой не можеше да вземе голяма печалба и не се сещам за нищо по нормално от това , някой от многото прецакани играчи да го е свитнал.

    Коментиран от #8, #28

  • 7 Той сам се е

    46 12 Отговор
    Самоубил. Васил Божков е невинен.
  • 8 пешо

    181 7 Отговор

    До коментар #6 от "Novus ordo seclorum":

    Мен даже ме завлякоха с печалба . затвориха офиса и не ми платиха даже още си пазя фиша . Мръсни боклуци. Планет Уин беше фирмата дето я хвалите толкова

    Коментиран от #67

  • 9 Гошку

    81 4 Отговор
    Шшш Ало ЕДИН ПЪТ СТЕ ПИСАЛИ ИВАН ДИНОВ, А ПОСЛЕ ЙОРДАН ДИНОВ..... ААА КАК ДА ГО РАЗБЕРА????
  • 10 Какво ме интересува?

    54 19 Отговор
    Я ми кажете? Той е мртъв. Хората не ги интересува мртвите. Защото когато умреш всички те забравят за нула време. И ние нищо не можем да направим. Нито мен някой ще ме помни дори и да съм жив пак всички хора не ми обръщат внимание. Всички хора ме мразят. А аз се държа културно с тях. А те се държат с мен се едно не съществувам. И накрая се ядосвам и ги режа яко. Аз вече не ща да ги погледна аз а не те мене. До тук се стигнах. Защото хората и обществото са виновни. Затова не ме интересува. Защото хората не ги интересува мен. И този Иван Динков.
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 13 Отговор
    мафията убива неудобните

    Коментиран от #17

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 22 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ поръчал МАНОЛ ВЕЛЕВ
  • 13 Последния софиянец

    52 3 Отговор
    Помня че двама приятели теглиха заеми и отвориха пункт в Младост.
    Така им пропаднаха парите. Даже ме навиваха и аз да отворя в моя квартал.
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    75 14 Отговор
    защо убиха ГЕОРТИ СТОЕВ летописеса на мафията именно за да му затворят устата мафията има закон който не мълчи умира
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 8 Отговор
    синът на шефа на славия е убит от мутрите на йоско костинбродския тялото му така и не бе намерено

    Коментиран от #22, #64

  • 16 Borislav Popov

    18 96 Отговор

    До коментар #5 от "Стоенчу":

    Яяя вари се скри като не ти хареса в Pусия вeе комунист! Добре че е герб защото щяхте да сте .....!

    Коментиран от #31, #35, #46, #72

  • 17 Хрониките на Евразия

    21 8 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    XA-XA-XA 4 коментара за една статия. Tова не е ли трола на сайта?

    Коментиран от #19

  • 18 Работете си

    122 4 Отговор
    За 500лв. Дори да отворите бизнес за да забогатееш мутрите в България идват и те убиват като този на снимката. Знаеш ли защо? Защото ти си пречка. Вместо парите да влизат в твоя джоб те искат да те убият за да ти откраднат успешния бизнес и те да печелят парата. Много е просто. И сега ще ми кажеш това " Ми как ще направя бизнес в моята държава като нямам сигурност и защита?". Ще ти кажа тук в България защита за честния българин няма. Тук в България всички бизнеси са управлявани от подземни лица. Мафиоти и рекетьори. Магазин за дрехи , храна и тн всичко е мутра. Но хората си мислят че не е така. Точно така е поне в България. Как да бъде България по продуктивна и така нататък да има производство като мутренските шефове на открадените фирми ти хвърлят 500лв като на куче? Хората са обременени на заем. Много самотни хора. Дори банката е мутренска. С шеф мутра. Тук в България се стигна до тук.

    Коментиран от #29

  • 19 доЕВРАЗИЯ

    55 16 Отговор

    До коментар #17 от "Хрониките на Евразия":

    да не би да няма поръчкови убийства или си играят на стражари и апаши бг мафията я възродиха ЛУКАНОВ ДС ГОЦЕВ днешната мафия е ГЕРБ
  • 20 ???

    34 5 Отговор
    Ами те утре и убийството на Петър Христов може да припишат на Божков. Все пак е бил президент на Локомотив -ГО, а те си бяха доста тотаджийски отбор и може да са се издънили някъде.

    Коментиран от #50

  • 21 факт

    46 2 Отговор
    никого не убиват просто ей така!?
  • 22 Комшията отсреща

    41 10 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А спри се малко. Под всяка статия имаш по 10 коментара. Нали си болен, кротни се малко. Дразниш

    Коментиран от #24

  • 23 кики

    86 3 Отговор
    Големия въпрос е КОЙ позволи на Божков да си прехвърли парите навън и самия той да избяга там откъдето няма да го върнат.И срещу колко?
  • 24 КОМШИЯТА от горе

    8 17 Отговор

    До коментар #22 от "Комшията отсреща":

    ищо ве дразни истината боли

    Коментиран от #33

  • 25 123

    45 3 Отговор
    Мафиотска държава ръководена от мафиоти
  • 26 123

    32 3 Отговор
    Мафиотска държава ръководена от мафиоти
  • 27 точен факт

    49 4 Отговор
    Динов ( лека му пръст на човека) наистина попритесни Еврофутбол през онези години, но Божков надали е знаел за това той е над тези дреболии.Според мен братята са го поръчали пред Черепа, а сега викат дръжте крадеца

    Коментиран от #61

  • 28 Ти си супер тъп

    12 18 Отговор

    До коментар #6 от "Novus ordo seclorum":

    Пълни глупости бращолевиш идиот си и такъв ще си останеш докато си жив

    Коментиран от #39

  • 29 Последния софиянец

    55 0 Отговор

    До коментар #18 от "Работете си":

    Големия проблем е че мутрите могат да ти вземат бизнеса но не могат да го стопанисват и го затриват. От това страдат работниците.

    Коментиран от #54

  • 30 семейство пострадали от Черепа

    67 0 Отговор
    Знайте, драги форумци, че
    чорбаджията Черепа направи нещо още по-нечовешко, изхвърляйки на улицата журналистите от в-к "Спорт" през 96-а, заграбвайки им акциите. Без право на обжалване. Така действаше Нове холдинг. Семействата на изхвърлените гладуваха без право на полагащите им се помощи от борсата! Същевременно Божков и протежето на всички власти Юли Москов направиха чейнджа и си напълниха пеликанските гуши.
  • 31 Еиий

    20 4 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Лайнояд охранен

    Коментиран от #36

  • 32 Рошко

    38 1 Отговор
    Ами вслушалили се в Емилиян Станев, ако срещнете добър и честен човек в Бълхария, убийте го да не се мъчи
  • 33 Комшията отсреща

    14 6 Отговор

    До коментар #24 от "КОМШИЯТА от горе":

    По правописа се издаваш,ГЛУПИ. Неграмотен си.

    Коментиран от #48

  • 34 Привет

    32 5 Отговор
    Убиха го защото бе сериозна конкуренция на Евро футбол!!!!
  • 35 Ххх

    39 4 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Абе Каскет, къде те чукат, къде се пукаш ! Тука се коментира убийство и участието на Божков, ти пак да се почешеш с комунистите и Русия. Ами хайде смени малко вълната, превключи на темата да си актуален !
  • 36 Сандо

    8 2 Отговор

    До коментар #31 от "Еиий":

    Ха ха ха ха ха . Еййййй това е голям лаф! Почвам да го използвам!
  • 37 Умурташки

    11 2 Отговор
    Защото бе измамник....
  • 38 Бай Ставри

    25 2 Отговор
    Жалко за момчето! Не било случило на Родина! Искрени съболезнования за близките нему! Бог да го прости
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Комарджия

    46 5 Отговор
    Не бил хазартно босче , а бил бизнесменче. А стига с тез поръчкови статийки бре!!!
  • 41 Патето яки

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Николай Дракополов":

    Щом си признаваш марш в панделата и да си вземеш вазелина.
  • 42 СссереМ

    19 21 Отговор
    Червени кхмери,айде на амбразурата, нали защитавате престъпниците-от бенчо до божков,интересно защо само червените крадци защитавате.

    Коментиран от #51

  • 43 Опитен

    43 3 Отговор
    Щото когато някой спечели, закриваше пунктовете. Колко играчи изгоряха. Може всеки от изнервените губещи и ограбени да е. От двама местни келеши , до богати тарикати. То ако можеше така , всички щяхме да отворим буки пунктове.
  • 44 Шипка

    3 6 Отговор
    Кокошков ще го шипкат скоро!!!
  • 45 Ххх

    39 4 Отговор
    Сетиха се да човъркат сега за убийството на Динов ? Защо ли ? Защо чак сега, от 2012 г. Нали и тогава пак управляваше Борисов ? Е, ако Божков е бил замесен, защо тогава не са задвижили нещата ? Или може би съдебната власт не зависеше от Борисов ? Е, добре, защо тогава не разследваха такава версия, а сега, 8 години по - късно се сетиха да ровят в нещата ? И ако съдебната власт е независима, в което аз лично категорично не вярвам, то МВР, ДАНС и т.н. са в изпълнителната власт, под крилцето на Борисов. При съмнения за участие на Божков, защо на времето не са разнищили нещата ? Или нещата почват да се нищят и стават актуални само ако Дон Боко прецени, че е настъпил подходящият момент и някой трябва да бъде хвърлен на вълците, образно казано, било, защото е неудобен или пречи на някого, било, за да се отвлече вниманието на електората от други, доста наболели проблеми.

    Коментиран от #73

  • 46 baihui

    19 4 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    А бе, келеш, не разбра ли, че форума не се интересува от пасивни пендери като теб?!
  • 47 Усмивката

    28 2 Отговор
    Айде пак пропагандната машина на задкулисието в ход.Благодарение на прокурорът Гешев ли???....Не , не. Блакодарение на поговорката ,,гъз глава затрива". Защото истината е , че ако не бяха се скарали за пари , и то мнооого пари , Пеевски,Братя Найденови, и Божков , името на това момче надали щеше да се чуе дори седми мандат на премиера Бойко Методиев Борисов.Тия нашите прокурори трябва да са слепи но чуващи.
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 9 Отговор

    До коментар #33 от "Комшията отсреща":

    то твоето умствено айкю колко е а
  • 49 Кико

    25 23 Отговор
    Добре вървиш Гешев! Затова реваха при кандидатурата ти, знаеха какво ги чака! Браво!
  • 50 Баш Майсторът

    2 4 Отговор

    До коментар #20 от "???":

    Ти знаеш ли кой е Петър Христов?
  • 51 Усмивката

    21 4 Отговор

    До коментар #42 от "СссереМ":

    Никого не защитаваме ние безпартийните брачед. Пресмиваме се на тия нашите фалшиви герои . Дето мязат на страхливия авджия ,пишман заптиета .Есента ги привка Перчема у Белия дом. Начука им канчетата и им го каза че е за последно.Инак ,,нечуващите" за помощ кога някой преклещен бизнесмен изпищи на умряло, тоз път като никога държавата се отзова .Тъй щото единият съдружник получл прпозрение та дест години партниорът му вършел противозаконни неща , та го барнала съвестта и решил да се оплаче. Та тия нашите авдж изкочили от храстите , гръмнали веднъж във въздуха и глиганът избегъл. Сега се хвалят че нема начин , да неман начин некой от съседното село да не им намери прасето и им го върне умряло от страх...Цирк
  • 52 Шопо

    15 8 Отговор
    Тия глупости дето ги пишете за Божков доказват,че е напълно невинен !!!

    Коментиран от #57, #58

  • 53 Рашка с чашка

    32 6 Отговор
    Васил Божков - Черепа е най-стаховития и най-богат мафиот на прехода! Форбс го беше определил като един от най-богатите в Европа. За да тръгнеш срещу него се иска смелост! Той е известен на службите от началото на прехода и никой не го е закача!л Колко правителства се смениха от тогава? А какво ще кажете за Сретан, най - голямия мафиот на Югославия? Бойко Борисов има кураж, защото днес е премиер за утре не се знае! Дори сега когато има охрана от НСО е застрашен, какво остава като стане обикновен граждани? Точно този факт спира разследванията срещу мафията, утре може да не те изберат и ставаш обикновен човек - жертва. Демек не се престаравай!
  • 54 Случай от Русе

    67 2 Отговор

    До коментар #29 от "Последния софиянец":

    Живея в Русе, където преди няколко години общината се договори с Делян Пеевски и всички спирки на градския транспорт бяха подменени от негова фирма с "модерни", но не твърде удобни стъклени навесчета, побиращи 4-5 души. И на всяка спирка с по-голям пътникопоток цъфна павилионче Lafka. Преди тази "модернизация" до спирката, която е близо до жилището ми, имаше малък павилион за вестници, списания и други дребни стоки, притежаван и поддържан от семейството на дребен търговец. Имаха доста клиенти и успяваха да се препитават с този малък бизнес. Когато дойде Лафката, старото павилионче беше премахнато и хората останаха без скромната си търговийка, за да има клиенти за павилиона на Пеевски. Само няколко месеца по-късно този нов обект беше демонтиран, защото продажбите му бяха малки. За собствениците на старото павилионче обаче връщане нямаше, защото от него беше останала само бетонната основа, а хората се лишиха от препитанието си.

    Коментиран от #55

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Зъбчето

    21 2 Отговор
    А защо,кой ли поръча убийството на "приятеля,съдружник,съсед"- Мутрата Жоржо Хилиев? Същият в Азия май беше заложил 1 милионче евра,че Локуто шъ стани Шампион,взема та спечели залози 1:50!!! На някого не му се изплащаха и както казваше Иван Доктора, живота струва- 2лв,цената на 1 куршум!!!
  • 57 Колко плати В. Божков за Ж. П. завода?

    24 1 Отговор

    До коментар #52 от "Шопо":

    Колко струват 300 декара в гр. София, 30 цеха с борудване, 2 леярни, тонове желязо и т. н. - - -
    ж. п. завод? Продаден на измислен математик.
  • 58 Колко плати В. Божков за Ж. П. завода?

    11 0 Отговор

    До коментар #52 от "Шопо":

    Колко струват 300 декара в гр. София, 30 цеха с борудване, 2 леярни, тонове желязо и т. н. - - -
    ж. п. завод? Продаден на измислен математик. 12 милиона долара!
  • 59 Мале Мила

    47 0 Отговор
    Абе как тоя гениалния математик и брилянтен изчислител не стана програмист или конструктор в някой завод?! Как не отввори фирма за високо-технологични разработки, ами отвори "букмейкърси пунктове"?
    Как може така да преиначавате нещата? Ако не бил убит (евентуално от ОЛИГАРХА божков) щял да стане най-успешния МЕНАЖЕР и БИЗНЕСМЕН?! Ми вие и Божков до вчера го титулувахте така. И каква е разликата между тях та единия е олигарх, а другия интелигентен бизнесмен?
    И не, не ми пука за Божков и за хазарта. Не съм му адвокат, но се дразня когато едни и същи боклуци се наричат с различни имена.
  • 60 цар Крум

    5 0 Отговор
    браво на номер 18/работетеси/много точно написано ,браво
  • 61 Sss

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "точен факт":

    Самоти си с вярна преценка
  • 62 petar svilenov

    11 1 Отговор
    Тази прокуратура,трябва да утрои щата си.Щели да разследват и убийството на Луканов,на Илия Павлов,Кюлев,Карамански.Ашколсун машалла.
  • 63 Стамат

    7 0 Отговор
    Да каже КозлодУЙ,той знае всичко
  • 64 Ха сега

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Защото това не стана 3-4год покъсно че виновен да е боико много лошо комунистите са невидни нямаме правителство през тези години и няма убиства а сега глупаци е-в божков-само тои ли убиваше приправителството на бсп
  • 65 оле

    10 0 Отговор
    Сега да видим кой е бил разледващия прокурор и защо не си е свършил работата.
  • 66 Balgarin

    3 2 Отговор
    Dargavata dokazva ,ce e po-silna ot efin velingradski ziganin,Sega bratya naidenovi sa na hod,da kagat fizoceskite izpalniteli,prokurorite,advokatite I polizaite,koito pokriha uniistvoto.advokatite na Bogkov trebva da badat presledvani zaedno s Bogkov.(tozi,koito znae,no ukriva prestaplenie) e saocastnik.
  • 67 Gonzo

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "пешо":

    лъжеш пешо .залозите се вземаха в пункта а парите се изплащаха онлайн можеше да се вземат от всякъде
  • 68 Шабиха

    3 0 Отговор
    Голяма работа, чудо голямо. Колко народ се затри, свестни хора, вие за един мамин син, доволник, ревнахте ?
  • 69 безпомощен

    5 0 Отговор
    Това е написано още през 2012г.- Подозирали го, че отклонявал пари по пътя към Австрия.Букмейкърът Йордан Динов е застрелян заради съмнения, че не е превеждал всички постъпления от залагания в България. Две седмици след разстрела на бизнесмена от Благоевград посред бял ден на пъпа на София това е една от най-сериозните версии, по които работи МВР, научи агенция Стандарт Нюз от участници в разследването. Досега от антимафиот номер 1 Станимир Флоров бе огласена само хипотезата, че килърът може да е дължал пари на Динев."

    Йордан Динов бе представител у нас на австрийската букмейкърска компания за залагания "Планет Уин 365". Регистрираната в Инсбрук фирма събира залози на общо 13 езика, като най-екзотични сред тях са перуански, еквадорски и албански. От Източна Европа най-активни са сърби, българи и поляци, за които има специално преведен огледален образ на оригиналния сайт със залози.
  • 70 Обективно

    6 0 Отговор
    Тепърва ще излизат и други трупове.....................Ама досега Цацаров защо беше на този пост ? Само да си взима заплатата ли ?
  • 71 Самопитам

    2 0 Отговор
    Да ми каже някой,честен комар има ли,отнася се ии за,честен комарджия има ли.Подържам тезата,на форумеца номер 6
  • 72 Боби,боби,боби

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Ти си мозъчен инвалид 30та степен.
  • 73 Yyy

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Ххх":

    Защото мафията е прокуратурата. Ако беше Божков или някой друг, едва ли биха укрили всучки доказателства. Прокуратурата разполага сголям списък на помилвани, споразумели се пристъпници о си ги ползва и укрива