Last news in Fakti

5 Март, 2020 13:40 1 834 11

Акция срещу битовата престъпност в Разлог

  • разлог-
  • битова престъпност

Операцията се провежда под надзора на прокуратурата

Акция срещу битовата престъпност в Разлог - 1
Снимка: БГНЕС/Илюстративна

Специализирана полицейска акция по линия на битовата престъпност се провежда на територията на Разлог, каза говорителят на Областната дирекция на МВР в Благоевград Йорданка Шаркова.

"В акцията, провеждана под надзора на Прокуратурата, са включени служители на Районното управление в Разлог", допълни тя. По-късно през деня ще бъде дадена обобщена информация за провежданата акция.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредната тиква

    10 0 Отговор
    Спомням си един друг, с големи уши, дето тръгна с кръщаване на акции. От толкова акции, 10 години по-късно се оака. Този ще е същия, все едно не знаем, кой го направи главен прокурор.
  • 2 Йозеф

    11 0 Отговор
    Хлеб и зрелища. Защо "акция", като тези дейности са ежедневни задължения на служителите на РПУ Разлог?
  • 3 Гешеф

    16 0 Отговор
    Хванах двама старци без гражданска отговорност.
  • 4 старо ченге

    10 0 Отговор
    Битовата престъпност не може да се пребори с една-две показни акции с маскирани бабаити, като този на снимката. Хванат няколко, покажат ги и ги пуснат на другия ден. Трябва работа всеки ден и всяка нощ, трябват полицаи, а не секретарки, шофьори, началници, клатим-дурници. И лобут щом се наложи!

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Бибиткин

    6 0 Отговор
    Вече само се смея като чуя акция по линия на битовата престъпност.Що ги търсите при макетата.Най-големите акции по линия на битовата престъпност ги правете около хотел Radison в София.Там нали има емблематични сгради в които има много престъпници по всякакви ЛИНИИ.
  • 6 да де

    5 0 Отговор
    От досегашните акции да бяха осъдили поне един за парлама иначе всичко изглежда като медиен пушилек.
  • 7 Сера Ф остата

    5 0 Отговор
    Преди 30 години къщите бяха отключени хората спяха спокойно имаше милиционер с големи ръце и плющеше яки шамари сега само произвол и лапане и лежане
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "старо ченге":

    прав сте господине
  • 9 Хасан4о

    1 0 Отговор
    Картечници и гранатомети нямате ли за снимките поне. Кви са тези ловджийски пушки 12 калибър . Те прасетата свършиха . Няма прасета -няма хайдути -няма гора. Нещо по различно от 1500 година ? А ,да. Отрова и пластмаса дори във въздуха.
  • 10 Няма кой да попита

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "старо ченге":

    Ти от къде имаш първия си милион ? Ти -безработния от къде имаш пари за триетажна къща и автомобил над 10 000 лв. И мафията е закъсала за укритите доходи и данъци. Но тук изначално е сбъркана работата. Вместо да попитат "От къде безработен младеж има пари да си плаща здравните " държавата с радост му ги изисква и прибира без да пита. Навършиш ли 18 и никой не пита от къде ще вземеш и така платиш ли си за нещо ,дори и малко, си чист като сълза . Въпроса е да папкат държавните чиновници и политиците ,без значение парата по какъв начин е придобита. Няма такова нещо другаде ,освен Венецуела и Боливия.

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.